Има ли реална причина да мразим хората от зодия Близнаци?

Всеки знак от зодиака има своите странности, но някои се оказват доста по-заклеймявани от другите.

Нали знаете как представителите на зодия Близнаци често биват квалифицирани като арогантни, трудни за общуване и особено егоцентрични? Също така, предполагаме, сте наясно с факта, че доста хора ненавиждат идеята да бъдат в нещо повече от "познанство" с някой "близнак".

Оказва се, че може да има митологична причина за това. Латинското "gemini" всъщност се превежда буквално, а идеята идва от известните в римската митология братя Кастор и Полукс, които са синове, съответно, на Тиндарей и Зевс.

Когато Кастор бива убит по време на Троянската война поради невнимание, проявено от брат му, Полукс бива погълнат от скръб и моли баща си да увековечи Кастор като му позволи да пребивава на небесата през цялото време.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ТЕЗИ ЗОДИИ ЛЪЖАТ ЧЕСТО, КОГАТО СА ВЪВ ВРЪЗКА

57

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ЗОДИИТЕ, КОИТО ПРОСТО СА СЪЗДАДЕНИ ЕДИН ЗА ДРУГ

С други думи, останалите започват да се страхуват от идеята за "близнаците", тъй като се предполага, че те могат да съществуват в различни сфери заради дуалистичната си природа и вродена трансцендентност.

Реална причина - уви, не съществува. Голяма част от хората приемат Близнаците като персони, които просто обичат да говорят много, в повечето случаи само за себе си, но истината е, че те са дълбоко емоционални, колкото и да се опитват да крият тази своя страна.

Те са любопитни, изразителни, бързи, очарователни и адаптивни. Всеки има своите странности. Може би в повечето случаи говори само личният опит, но не и общата астрологическа нагласа.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA