Вярно ли е, че представителите на тези зодии шофират най-добре?

Астрологията има отговор за всичко, стига веднъж да зададете правилния въпрос. Ние го направихме.

След съвсем небрежен разговор в събота следобед, запитахме се дали астрологията би могла да обясни защо някои хора карат спокойно, не настъпват газта, когато видят жълт светофар преди червено и биха се усмихнали, ако случайно се опитат да се престроят. Както и защо има други, за които червеният светофар крещи "колко пък ще ме глобят" и за които изреждането на роднини до девето коляно е просто задължително, особено в напрегнатите часове между 6 и 7 всяка вечер.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ГОЛЕМИЯТ ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2022

57

Както можете да се досетите, имаме отговор.

Търпението, ефективността и способността на Козирога да планира предварително го прави най-добрият шофьор сред знаците в зодиака. Те внимават с всичко и въпреки импулсивния си характер, трудно биха се престроили, ако правилата или добрият етикет не позволяват. Винаги практици и реалисти, това са хората, които биха могли да научат и другите да шофират възможно най-добре.

За Близнаците животът често е свързан с работа и изследване на чуждите нагласи. Същото се отнася и за шофирането, тъй като представителите на тази зодия се приспособяват изключително бързо към промените и реагират бързо, когато се случи нещо неочаквано.

Обсесивно-компулсивният афинитет на Девите към правилата и реда може да бъде едновременно ужасяващ и забавен, но това е прекрасна черта, която да носите със себе си, веднъж излезли на пътя. Тези хора са перфекционисти и веднага забелязват, когато някой друг направи грешка. Често ще ги чуете да се оплакват, но бъдете склонни да им простите.

57

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ЗОДИИТЕ, КОИТО НИКОГА НЕ СА ДОВОЛНИ И ВИНАГИ ИСКАТ ОЩЕ

Родените под знака на Лъв категорично не обичат да се придържат към общоустановените норми, но когато става дума за шофиране, го правят. Изпълняването на маневри от тяхна страна ви оставя с усещането, че умението им е вродено, а когато нещо не е както трябва, те веднага ще се погрижат да обяснят защо е така.

Склонни ли сте да се съгласите или имате приятели и познати, които опровергават астрологичната гледна точка?

Фотография: unsplash.com

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA