14 неща, които да НЕ правим на 14 февруари

Ще се опитаме да ви разберем, ако обичате традициите на Свети Валентин. Наистина ще се опитаме. Наистина.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 14 февруари 2022

Фотография: Pexels

Отново е 14 февруари. Денят, в който да демонстрираме най-висшата форма на любов към най-скъпия ни човек. Денят, в който да посетим най-актуалния ресторант, да подарим най-страхотния подарък. Да се забавляваме най-много. Да убедим всички, че е така. Айде, стига!

Наречете ме хейтър, но social media каналите ни показват една немалка част милениали и представители на поколението Z, които продължават да разчитат на стереотипите около Свети Валентин. Ако вие не сте от тях, ето списък с 14 момента от денонощието, които е направо желателно да пропуснете.

57

Какво да НЕ правим на 14 февруари?

1. Да се облечем в червено, защото празникът го предполага. Повярвайте, никой няма да се радва, ако изглеждаме като гигантска коледна играчка.

2. Да споделим обяснение в любов с лоялната ни аудитория във Facebook, която включва всичките ни близки приятели, членове на семейството, четвъртият братовчед от страната на баща ни, милото момиче от кварталния магазин и жената, с която веднъж сме комуникирали по работен проект. Преди две години.

3. Да подаряваме червени сърцевидни балони, червени рози, червени кутии бонбони и плюшени играчки, без значение от цвета.

57

4. Да очакваме да получим въпросните червени балони, рози, играчки и бонбони. Допустимо е за първите две връзки в живота ни. След това е досадно. Или аз не съм добре?

5. Да изтупаме от прахта спомените за някое от бившите гаджета и прекрасните спомени, преди не чак толкова прекрасната ни раздяла.

6. Да се целуваме на улицата с любимия човек така, че гледката да е по-скоро откровено неприятна, отколкото искрено романтична.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ANTI СВЕТИ ВАЛЕНТИН! АЛТЕРАНТИВНИ ИДЕИ ЗА ВЛЮБЕНИ

57

7. Да се чувстваме зле, ако сме сами, а всички около нас празнуват. Изключете си телефона. Проблемът е решен. Утре ще наваксате с късите рокли, костюмите и целувките в boomerang стил.

8. Да гледаме "Тетрадката", нищо че я знаем наизуст. Важи също за "Петдесет нюанса сиво" и всички сродни.

9. Да отидем да вечеряме на място, което ще е толкова претъпкано, че когато сервитьорът ни попита дали искаме вода, да му поискаме въздух.

10. Да вземем сериозни решения за бъдещето на връзката си, в случай че не сме особено сигурни за тях, но еуфорията на празника ни кара да мислим, че сме.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: 12 НЕСТАНДАРТНИ ФИЛМА ЗА ВАШИЯ НЕКЛИШИРАН 14 ФЕВРУАРИ

57

11. Да се облечем еднакво. Не дай боже в суитчъри с надписи King & Queen.

12. Да се опитаме да напишем авторско послание в картичката към подаръка, но в същото време да не сме наясно, че "незнам" се пише "не знам".

13. Да правим възможно най-лудия секс, за който се сетим. Във филмите може да е hot, но в реалния живот може да ни донесе главоболия. Особено при липсата на контрацепция. Особено ако връзката е нова.

14. Да чакаме следващия 14 февруари, за да направим "нещо повече" за партньора си. Толкова old school.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA