Големият годишен GRAZIA хороскоп за 2023

Хей, събрахме всичко, което е добре да знаете в следващите 12 месеца.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 03 януари 2023

След като чухме "and with that, the 2022 season comes to an end" около пет милиона пъти, вече сме в първите дни на 2023-та и искаме или не, ще се наложи да се върнем към предпразничния ритъм.

Разбира се, по неписана традиция, ние в GRAZIA започваме с големия годишен хороскоп.

Heads up: очакват ни 12 месеца, които ще бъдат интересни, пълни с възможности, финансово осъзнаване, флирт и секс. Но нали не мислите, че ще издадем всичко още в началото? Смело надолу!

годишен хороскоп

ОВЕН

Амбицията е традиционна черта на вашия зодиакален знак и тази година ще я покажете на всички. През април ви очакват големи промени, които сте очаквали дълго и за които ще се наложи да работите занапред. Хора ще разчитат на вас, така че се постарайте да оправдаете очакванията им. В противен случай и вие ще усетите известно разочарование. Макар че винаги сте били практични по отношение на парите, не правете необмислени разходи, ако държите на стабилността си. На любовния фронт нещата са леко бавни, защото звездите намекват, че е редно първо да обърнете внимание на себе си. Не сте готови за връзка и това може да се отрази на взаимоотношенията с новите хора по пътя. Лятото ще е особено горещо, така че измежду купоните и секса, огледайте се. Може би любовта на живота ви е някъде там.

годишен хороскоп

ТЕЛЕЦ

Започнете годината, премахвайки токсичните хора от живота си. Сещате се, досадната колежка, която непрекъснато търси внимание, онзи бивш/онази бивша, която се сеща за вас при всяка следваща раздяла, всеки, който ви кара да се чувствате неудобно. Защо да го направите? Защото тази година ще се срещнете с много нови персонажи, особено през октомври. В първите три месеца на годината ще се наложи да бъдете внимателни по отношение на парите, но след 25 март, развитието ще бъде само напред и нагоре. Въпреки че се определяте като екстроверти, все още има няколко неизяснени въпроса, стоящи между вас и любимия ви човек. Постарайте се да отработите тази уязвимост преди юли, ако искате нещата да се получат. След това е възможно да останете в балона.

годишен хороскоп

БЛИЗНАЦИ

Ще ви изненадаме ли, ако кажем, че 2023-та изглежда да е вашата година? Разбира се, ще се радвате на внимание и успехи, но не и преди да поработите здраво за тях. Усилията ви ще бъдат наградени през юли, така че е редно да очаквате и съответното финансово облагодетелстване в този период. Любовта и флиртът не са на дневен ред, но пък ще имате достатъчно свободно време за приятелите и семейството си. Бягайте далеч от токсични връзки и потенциални афери, защото освен моментни мигове на "щастие", могат да ви донесат единствено и само главоболия. Ако усетите, че някой срещнат е специален, опознайте се и оставете на съдбата да свърши останалото.

годишен хороскоп

РАК

Връзките в живота ви ще бъдат подложени на изпитание, но ще се справите лесно с него, ако имате правилните отговори на правилните въпроси. Избирайте внимателно хората в близкото си обкръжение и начина, по който се свързвате с тях. Освободете се от "багажа" на миналото до края на март, за да отстъпите място на силата на настоящето и допълнителните приходи, които идват с тях. Последните няколко години бяха особени по отношение на любовта, но ако нямате партньор до себе си, 2023-та ще промени това. Достатъчно е само да осъзнаете, че сте готови и да действате. Всичко друго ще се нареди като парчета в хубав пъзел.

годишен хороскоп

ЛЪВ

Плашещ ход е, но тази година най-накрая сте готови да се отдадете на връзките, които цените високо - без значение дали говорим за такива в професионален, личен или social media план. Ако финансовата сигурност = всякаква друга сигурност за вас, работете усилено от края на май до средата на юли, и трудът ви няма да остане незабелязан. В случай че има дори малка вероятност да се натъкнете на обратното, постарайте се да уточните колко точно работа вършите и защо. Може би най-голямото предизвикателство за годината е да се научите, че не всичко в любовта се случва спрямо представите ви. Напротив, понякога най-вълнуващите хора и срещи са напълно неочаквани. Имайте го предвид около 20 март.

годишен хороскоп

ДЕВА

2023-та ще ви донесе много промени и възможности за личностно израстване. Това е страхотно, но ще се наложи да бъдете силни, когато стари възлюбени се появят или онзи работен проект не се случи съвсем добре. Колкото и да не ви се иска да го признаете, има пряка връзка между хората в живота ви и това колко вие се чувствате удовлетворени от него. Изводите са очевидни. Вече знаете какво очаквате и търсите в любовта, постарайте се да отвръщате със същото, за да може процесът да е двупосочен. Опитайте да не се притеснявате твърде много за всичко. Няма смисъл. Наистина.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ЗНАЦИТЕ, КОИТО БИХА ИМАЛИ ЩАСТЛИВА ВРЪЗКА С ЧОВЕК ОТ СЪЩАТА ЗОДИЯ

годишен хороскоп

ВЕЗНИ

Продължавате да търсите баланса и се изнервяте, когато го подминете. Не искаме да звучим драматично, но точно това ще бъде фокусът на първата половина от вашата година. Сбогувайте се с егото и направете равносметка. По възможност реална, защото сякаш съществува стена между това, което искате и това, което мислите, че искате. До рождения ви ден през октомври ситуацията ще е вкарана в релси. Постарайте се да направите същото и с любовта. Вече не искате краткосрочни флиртове и "забежки", готови сте да се установите и ви трябва човек, с когото да го направите. Следвайте интуицията си и ще вървите само напред.

годишен хороскоп

СКОРПИОН

През 2023-та ще сте фокусирани само върху нещата, които наистина имат значение. Недейте да търсите заобиколни маршрути, положете усилия и ще видите, че смисълът е някъде там. Дори той да означава допълнителни финансови привилегии, които ще усетите в началото на май. В романтичен аспект ли? Не мислете твърде много върху това дали сте сингъл или открили сродната си душа, защото любовта не е във ваш контрол, колкото и да искате обратното. Няма как да сте сигурни, просто се насладете на момента. Защото годината изглежда обещаващо.

годишен хороскоп

СТРЕЛЕЦ

Не искахме да го казваме, но навлизате в годината на миналото. Това обаче означава, че предстои да разрешите всякакви конфликти с бивши гадежта, стари приятели или роднини, които не сте виждали отдавна. Макар да звучи леко страшно, въпросният период (първите няколко седмици на март) ще ви позволи да се освободите от излишния "багаж" и да продължите напред с гордо вдигната глава. Обичате го. Лятото ще бъде истински горещо. Ако сте във връзка, може да разбирате по-горното изречение като секс, ваканции и още секс. Ако все още сте сингъл, бъдете готови за флиртове. Само внимавайте с чувствата.

годишен хороскоп

КОЗИРОГ

Нямаме представа какво е провокирало тази голяма промяна в начина ви на мислене, но още от януари забравяте за контрола, болните амбиции и студеното изражение. Заменяте ги със спокойствие, организираност и изненадващо разбиране спрямо останалите. Новата перспектива ще ви осигури всички дългоочаквани успехи и ще ви направи звездите на работното място. През март ще отговаряте за голям проект, а през юли ще усетите пълно удовлетворение от новата романтична изгора в живота ви. Помнете, че не всяка връзка ще се превърне в дългосрочна такава, но всяка ви учи на нещо ценно.

годишен хороскоп

ВОДОЛЕЙ

Думите и действията ви означават повече, отколкото предполагате. Те са онова, което ви осигурява желаното, но могат да са и онова, което кара останалите да въртят очи. Начинът да постигнете успех (дори да го дефинирате като пари) е просто да работите и държите на принципите си, защото те ще ви се отплатят. Най-вероятно ще отнеме време, но ще се случи. След 20 февруари се фокусирайте само върху най-важното. Около средата на август ще научите, че скачането от връзка във връзка никога не е било от полза. Дори сексът да е страхотен.

годишен хороскоп

РИБИ

Не се притеснявайте да изразявате емоциите си и да търсите отговори на важните въпроси. Само внимавайте да не нараните останалите, докато го правите. Ако има девиз, който може да обобщи вашата 2023-та, той ще е "Има ли желание, има и начин". Ако имате желание да развитиете кариерата си, ще го откриете и ще го направите. Ако имате желание да заздравите връзката с любимия си човек, действайте. Поставете граници, където усетите, че е необходимо. Не се затваряйте в рамка. Няма смисъл.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA