Памела Андерсън с дебютна кулинарна книга

Секссимволът на 90-те ни въвежда в света на готварството.

Ася Иванова
Ася Иванова 05 април 2024

Памела Андерсън все повече ни изненадва в последните години. След като спря да се гримира и прегърна простичния фермерски живот, сега актрисата споделя и своите кулинарни приключения.

Секссимволът на 90-те публикува готварска книга само с веган рецепти, тъй като самата тя от дълги години не яде нищо животинско. Интересен факт е, че книгата първоначално е замислена като личен подарък за синовете й (27-годишният Брандън Томас и с година по-малкият Дилън Джагър) и техните приятелки.

Тя съобщи новината в публикация в Instagram, на която показа корицата на дебютната си готварска книга. "Тази книга е плод на любовта - от сърцето ми, разлята във вселената... с всичките любими неща от живота ми, свързани с храна и капризи... вдъхновена от моите пътувания, но най-вече от острова, на който съм израснала - тропическа гора, която заслужава цялата слава", казва Андерсън. Изданието, което носи заглавието "Обичам те", ще види бял свят през есента.

В книгата Памела е включила не само любимите си веган рецепти, но и ни въвежда в света на хобитата й - градинарството и дизайна. Включени са и рисунки на самата Андерсън, която дава и различни съвети за дома и градината. 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA