Дара Екимова възпява "Славата" в нов сингъл

Певицата разкрива двойнствения и често нелек живот на артистите.

Ася Иванова
Ася Иванова 28 април 2024

Фотография: Virginia Records

Дара Екимова продължава да жъне успех след успех и последното й парче "Славата" е поредното доказателство за това. За броени часове, видеото към него е гледано близо 4 хиляди пъти и е събрало стотици лайкове.

Песента е създадена в съавторство с Константин Бешков (Kay Be) и е посветена на двойнствения и често нелек живот на артистите. Тя е част от предстоящия албум на изпълнителката, който ще излезе през есента, а видеото е леко намигване, но и поглед изпълнен с достатъчна сериозност към реалността на всеки човек на изкуството.

Дара Екимова

"Срещата ми с KayBe e едно от най-хубавите творчески неща, които са ми се случвали напоследък. Да изпитваш усещане за свобода в студиото е истинска привилегия. "Славата" е резултат на смелостта, която се роди от тази среща и която вдъхнови още четири песни от предстоящия ми дебютен албум", споделя Дара Екимова.

Тя ще изпълни за първи път парчето на живо още в първите дни на май, тъй като й предстоят два големи концерта. На 9 май ще излезе заедно с Мила Роберт на сцената на "Капана Фест", а на 16 май ще открие пролетното издание на фестивала So Fest.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA