Ресторант Ahora става част от програмата Solaire Tables на Veuve Clicquot

02 юли 2024

Veuve Clicquot, шампанското, което подкрепя успеха на жените по целия свят, стартира своята инициатива Solaire Tables в партньорство с шеф Севда Димитрова и нейния ресторант Ahora.

За първи път в България Veuve Clicquot и ресторант Ahora by Sevda Dimitrova ще си партнират като част от програмата Solaire Tables. Любители на изискания вкус опитаха и се насладиха на специално подготвено брънч меню на 29 и 30 юни.

Ресторант Ahora

Събитието отразява Soliare културата, вдъхновена от житейската философия на мадам Вьов Клико, която много млада поема семейния бизнес, след смъртта на съпруга си. Във времена, когато във Франция за жените е било невъзможно да се развиват без мъж до себе си, мадам Клико прави смели и дръзки стъпки в света на шампанското в преследване на своята мечта за „Само едно качество, най-доброто". Тя се превръща в една от първите бизнес дами на съвремието и е наречена „Гранд дамата на Шампан". Марката Veuve Clicquot продължава нейната мисия, като подкрепя прогреса на жените и застава зад програми като Solaire tables, обединяващи успели жени готвачи в нашия регион.

Ресторант Ahora

Разпознаваемият жълт цвят на Veuve Clicquot e символ на изгряващото слънце и на новите възможности, на радостта и оптимизма на мадам Клико, която вярва, че всеки нов ден е нова възможност за по-добро бъдеще. Solaire не е само жълтия цвят, а начин на мислене, философия и култура.

Ресторант Ahora

Партньорството с шеф Севда Димитрова и ресторант Ahora е естествено, защото тя олицетворява Solaire културата в България, като преследва мечите си с много  страст, решителност, дръзка креативност, елегантност и оптимизъм. Шеф Севда Димитрова е още една изключителна жена, за която няма граници пред креативността, и за която качеството е водещо.

Ресторант Ahora

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA