Всичко, което знаем за продължението на "Дяволът носи Прада"

Две емблематични звезди отново ще се завърнат. Кой са те?

Ася Иванова
Ася Иванова 09 юли 2024

Фотография: Profimedia

Продължението на "Дяволът носи Прада" вече е в процес на работа и поне две от добре познатите ни звезди ще се завърнат в емблематичните си роли.

Те най-вероятно ще са Мерил Стрийп и Емили Блънт, тъй като двете актриси вече преговарят за дългоочакваното продължение. Все още не е ясно дали Ан Хатауей също ще се върне за предстоящия филм.

Продуцентката на първия филм Уенди Финерман също се завръща. Тя в момента си партнира с Disney за продължението, тъй като студиото притежава имота след придобиването на 20th Century Fox. Самата Ейлин Брош Маккена, която е написала оригиналния сценарий, е наета да напише продължението.

Дяволът носи Прада

Вече са ясни и подробностите за сюжета. Втората част на "Дяволът носи Прада" ще се "фокусира върху Миранда Пристли, героинята на Стрийп в стил Уинтур, която е в края на кариерата си, изправена пред упадъка на традиционното издаване на списания. Тя е принудена да се изправи лице в лице с бившата си асистентка, Емили Чарлтън (Емили Блънт), която сега е високопоставен изпълнителен директор в луксозна група в стил Kering или LVMH, от чиито рекламни долари Пристли отчаяно се нуждае."

Все още няма официални потвърждения кога ще излезе филма.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA