Очаква ни нов омагьосващ и емоционален филм за живота на Одри Хепбърн

Премиерата му е на 30 ноември, обещанието на екипа зад него е за много изненади от личния архив на суперзвездата.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 27 октомври 2020

Животът на Одри Хепбърн е бил толкова любопитен, вълнуващ и бляскав, че самата тя продължава да е главната героиня на редица документални филми, дори близо 30 години след смъртта си.

Новата лента, която ще гледаме на DVD и в избрани дигитални платформи от 30 ноември, е авторски проект на номинирания за БАФТА екип, стоящ зад McQueen. Точно той обещава интимен портрет на емблематичната звезда, предоставяйки невиждани досега кадри, както и интервюта с членове на семейството ѝ.

До този момент са правени немалко документални ленти за Хепбърн, а тя все още е смятана за една от най-стилните и елегантни жени в историята на шоубизнеса. Носещ простото заглавие "Одри", новият филм обещава да покаже актрисата в дълбочина, отвъд бляскавия гардероб и класическите филми, заради които тя е толкова обичана.

"Одри" ще включва интервюта със сина на актрисата, творческите директори на редица дизайнерски брандове, а в знак на почит на любовта на Хепбърн към балета, трима танцьори ще представят различните етапи от житейския ѝ път. Чрез танц!

Франческа Хейуърд ще изиграе "Холивудската ера на Одри", когато тя е на върха на славата, Алесандра Фери се очаква да я представи в по-късните ѝ години, а Кийра Мур ще бъде "Младата Одри", още по време на прослушвания в различни балетни училища.

57

"Филмът предоставя интимни интервюта с онези, които са я познавали най-добре, вплетени перфектно с редките архивни кадри", споделя режисьорката Хелена Коан. "Ние обаче направихме една крачка напред и работихме с многократно награждавания британски хореограф Уейн Макгрегър, за да изградим танцови изпълнения, вдъхновени от любовта на Одри към балета. Направихме един омагьосващ и емоционално въздействащ портрет."

"Танцът увеличава емоционалния пейзаж и носи засилено усещане за драма и театър, обогатявайки и визуалния език, който все още не е използван в документален филм за живота ѝ", споделят още членове на екипа. Ние бихме допълнили, че едно е сигурно - нямаме търпение!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA