12-те музикални албума, които ще слушаме на replay тази есен

*Alexa, please play all good music albums this fall*.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 18 септември 2021

Убеден съм, че поне веднъж сте се сблъсквали челно с момента, в които искате да обновите Spotify плейлиста си, но така и не ви остава време да го направите. Представяме албумите, с които да задействате промяната. Някои са бавни, други - пълни с истини, а трети просто ни карат да танцуваме. Всички обаче са страхотни!

ДРЕЙК, CERTIFIED LOVER BOY 

Шестият студиен албум на Дрейк излезе в първите дни на септември и, честно казано, смятаме, че не е най-доброто му творение до момента, но звездните колаборации в него си заслужават.

57

J BALVIN, JOSE

Самият J Balvin каза, че се чувства изключително комфортно с образа, който чуваме и виждаме във всеки изпят ред от "Jose". Макар да носи звученето на класическия регетон, песните в него покриват спектъра от емоции около екзистенцията на музиканта.

LIL NAS X, MONTERO

Ако има човек, заслужаващ несъществуващата награда за най-креативен и скандален персонаж, той със сигурност е Lil Nas X. Качен на същата платформа, на която се вози парчето "Montero", едноименният албум e must.

57

ЛЕЙДИ ГАГА И ТОНИ БЕНЕТ, LOVE FOR SALE /01.10/

Вторият албум с джаз класики на Лейди Гага и Тони Бенет идва съвсем, съвсем скоро. Песните в албума са на Коул Портър, заглавието е вдъхновено от сингъла "Love for Sale", а премиерата е в първия ден от октомври.

ЛАНА ДЕЛ РЕЙ, BLUE BANISTERS /22.10/

Само няколко месеца след като Лана Дел Рей издаде седмия си студиен албум, тя обяви осмия такъв - "Blue Banisters", който трябваше да се появи на пазара още през юли. Същото количество меланхолия и същото количество зловещи интерпретации.

57

ЕЛТЪН ДЖОН, LOCKDOWN SESSIONS /22.10/

"Последното нещо, което очаквах да направя по време на локдауна, беше да запиша албум", споделя Елтън Джон, който на 22 октомври пуска специалната си колекция от дуети с Ники Минаж, Майли Сайръс, Стиви Уондър и Нейно Величество Дуа Липа.

ЕД ШИЙРЪН, = /29.10/

Четири години почивка и големи промени по-късно, Ед Шийрън е готов да се завърне на музикалната сцена и ще го направи с албума "=". Вече чухме "Bad Habits" и "Shivers", позицията в чартовете е ясна.

ABBA, VOYAGE /05.11/

Точно четиридесет години след горчивите песни, написани за "The Visitors", ABBA се събират за нов албум - Voyage, който излиза на 5 ноември. Музикалната компилация на шведския поп квартет ще съдържа общо 10 парчета, сред които и коледна песен. 

57

ДЖЕЙМС АРТЪР, IT'LL ALL MAKE SENSE IN THE END /05.11/

"Още от началото проектът звучи като албум. Чувството да работиш вкъщи е много успокояващо и приятно - имах възможността да бъда максимално уязвим", казва Джеймс Артър за предстоящия си студиен проект. Обожаваме работата му още от времето на "Impossible", чакаме да видим какво ни е подготвил и този път.

LITTLE MIX, BETWEEN US /12.11/

Опасенията ми, че Little Mix ще останат в историята, след като Джеси напусна групата, а Пери и Лий-Ан станаха майки за първи път, се оказаха неоснователни. Този албум е колекция от най-добрите им парчета, но ще включва и няколко съвсем нови сингъла.

ТЕЙЛЪР СУИФТ, RED (TAYLOR'S VERSION) /19.11/

Когато Тейлър Суифт обеща да презапише албумите си, бяхме сигурни, че няма да го направи по съвсем традиционния начин. Освен синглите от траклиста на "Red", новата версия на албума ще включва и съвсем актуални дуети с Фийби Бриджърс и Ед Шийрън.

57

КАМИЛА КАБЕЙО, FAMILIA /TBA/

Очарователното и ритмично парче "Don't Go Yet" е част от предстоящия нов албум на Камила – Familia, който ще се фокусира върху семейството и храната, почитайки нейните латино корени. Към момента няма официална премиерна дата, но тя обеща да бъде скоро. Надяваме се, че не е излъгала.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA