Кои бяха най-гледаните сериали тази година?

Оказва се, че Дженифър Анистън, Хо Йон-юнг, Джейсън Съдейкис и Стив Мартин са ни забавлявали и разплаквали най-много.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 29 декември 2021

Всички в GRAZIA сме склонни да отсъдим оценка за изминалите 12 месеца на база сериалите, поднесени от тях. Вярно, че след годината, която не заслужава споменаване, към 2021 г. имаше определени очаквания и част от тях се оказаха оправдани, други - не съвсем. Същото важи и за случващото се на малкия екран. Там отново първото място беше за всички стрийминг платформи и най-гледаните сериали в тях.

Кои са те? Разказваме в следващите редове!

Netflix: "SQUID GAME"

Макар ние все още да поставяме под въпрос случващото се в това шоу, факт е, че то предизвика истерия отвъд TikTok и безумните трендове с ужасяващата песничка. Сюжетната линия на корейската драма показва няколко съвсем "невинни детски игри", от които повечето участници не успяват да се измъкнат, или поне живи. Само за първите 28 дни от премиерата си на 17 септември, сериалът генерира 1.65 милиарда часа в стриймвания и победи досегашният безпрецедентен фаворит в лицето на "Bridgerton".

Другите фаворити: Фентъзи драмата "The Witcher" и френският трилър "Лупин" с участието на Омар Си.

Apple TV+: "TED LASSO"

Изобщо не е нужно да сте най-отдадените фенове на спорта, за да обичате това шоу. Образът на Тед Ласо накара всички да говорят за Джейсън Съдейкис и неговият нов герой - американски треньор по футбол, който е нает да тренира британците и се опитва да лавира между всичко случващо се в работата, личния му живот и мнението на останалите за тях. Точно както последната година в живота на актьора. Наистина страхотно попадение!

Другите фаворити: "Schmigadoon!" и "The Morning Show", който се завърна за втори сезон с Дженифър Анистън, Рийз Уидърспуун и Стив Карел.

HBO Max: "SUCCESSION"

"Наследници" проследява отблизо дисфункционалното семейство Рой и неговите членове, които всячески се опитват да се докопат до контрола върху фамилния медиен конгломерат. Драмата и обратите непременно остават високо оценени, трите сезона до този момент го доказват. Лично аз не успях да се разбера с маневрите на камерата и прекратих гледането по-рано от желаното, но ако не изпитвате притеснение, задължително му дайте шанс.

Другите фаворити: "Мер от Ийсттаун" със зашеметяващата Кейт Уинслет, сатиричната комедия "Белият лотос" и новият вариант на "Клюкарката".

Hulu: "RESERVATION DOGS"

Почти сигурно е, че не сте обърнали внимание на най-гледания сериал в платформата на Hulu, но титлата му не е случайна. Комедийната драма разказва за живота на четирима тийнейджъри, които прекарват дните си в извършване на престъпления и борбата с тях, но мечтаят да стигнат до Калифорния. Продуцентските решения са интересни, а актьорският състав е от изцяло нови и обещаващи звезди.

Другите фаворити: Драматичният минисериал "Dopesick" и жестоката комедия със Стив Мартин и Селена Гомес "Only Murders In The Building".

Disney+: "THE BEATLES: GET BACK"

Да, документална поредица намира място в класацията. Създадена от Питър Джаксън - човекът, който стои зад "Властелинът на пръстените", тази ни показва членовете на Бийтълс около създаването на иконичния им албум "Let It Be". Включва непоказвани до този момент специални кадри както от студиото, така и от личните животи на Пол Маккартни и компания.

Другите фаворити: "Loki" и "WandaVision".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA