DARA е родена да бъде звезда

Изпълнителката отбелязва рождения си ден с ново видео.

Ася Иванова
Ася Иванова 11 септември 2023

DARA е родена да бъде звезда и изминалото лято доказва всичко това.

Нашата "Жена на годината" успя да сбъде някои от най-големите си мечти – лятото я отведе на най-престижните фестивали и концерти у нас, беше подгряваща на любимата си група от детството - Black Eyed Peas – и пя на една сцена със суперзвездите на Италия.

А сега, само ден след старта на третия ѝ сезон като треньор в "Гласът на България", тя представи чисто новото си парче, озаглавено "Заминавам".

"Гъвкава" в творчеството и визията си, DARA е от онези изпълнители, които знаят как да вълнуват своята публика. След успеха на предишния си проект "IN MY HEAD", певицата поднесе музикалната си изненада този път на български език. "Заминавам" е динамично и пулсиращо парче със заложени малки "капани" от емоционалността на DARA. 

Музиката и текста на песен тя пише с Венци Венц‘ и Васил Иванов (Dexter) по време на съвместна сесия в едно от студиата на "Вирджиния Рекърдс". За аранжимента на парчето си партнират Dexter и ALMA, която освен изпълнител и автор, е и много близка приятелка на DARA.
 
Освен с аудио, съвсем скоро след 25-тия си рожден ден, изпълнителката празнува и с премиера на видеото към новата си песен. Режисиран и заснет от Виктор Милушев, видеоклипът е също толкова контрастен, колкото и парчето - преминава рязко от нежни и ефирни цветове и усещания към бурни емоции, ефекти и хореография.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA