Задава се трети сезон на "Големите малки лъжи"!

Никол Кидман издаде голямата новина.

Ася Иванова
Ася Иванова 20 ноември 2023

Фотография: HBO Max

Признаваме си, новината за трети сезон на "Големите малки лъжи", ни развълнува толкова много, че дори лошото време навън не може да помрачи настроението ни.

И макар, че през 2022 г. стана ясно, че това едва ли е възможно след смъртта на режисьора на сериала Жан-Марк Вале, сега имаме потвърждение, че петорката от Монтерей отново се събира. Страхотната новина дойде не от кого да е, а от самата Никол Кидман, която играе ролята на Селесте Райт. Освен това е и изпълнителен продуцент на хитовото шоу на HBO

"Обичах "Големите малки лъжи", защото се появиха в момент от живота ми, когато имах деца и си мислех, че ще се пенсионирам. И тогава се случи така, че с Рийз Уидърспуун и успяхме да продуцираме и да създадем това шоу. И тогава всички вие го гледахте и то се превърна в огромен успех", сподели актрисата по време на сесия с въпроси и отговори на CME Group Tour Championship в Неапол, Флорида. "И само за информация, ще пуснем трети сезон", гръмна новината Кидман.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: СЕРИАЛИТЕ ЗА ЖЕНСКОТО ПРИЯТЕЛСТВО, КОИТО МОЖЕ БИ НЕ СТЕ ГЛЕДАЛИ, А ТРЯБВА!

big little lies

Разкритието на Никол дойде, след като феновете почти изгубиха надежда за трети сезон. След като дебютира като лимитирана поредица през 2017 г., "Големите малки лъже" се завърна за втори сезон две години по-късно. Оттогава актьорският състав, който включва освен Кидман и Рийз Уидърспуун, и Лора Дърн, Зоуи Кравиц и Шайлийн Уудли, идеята за още един сезон беше променлива. След смъртта на режисьора на сериала Жан-Марк Вале, който внезапно почина през 2021 г. от фатална сърдечна аритмия обаче, вратата изглеждаше затворена завинаги.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA