Как да бъдем по-щастливи вечер AFTER EIGHT®?

Силвия Канин
Силвия Канин 27 ноември 2019

Щастието е висша цел за всеки човек. Някои го намират в приятната компания на любимите си хора, други в адреналина да посетиш нова дестинация, трети в удоволствието от хапването на нещо вкусно. Щастието може да бъде навсякъде и точно това го прави толкова привлекателно.

Един от хормоните, които учените свързват с усещането за приповдигнатост и добро настроение е серотонинът. За да го "събудим" през студените и кратки зимни дни можем да направим едно сигурно нещо... да ядем тъмен шоколад. 

Представяме си щастието в споделен момент между нас, стар филм, защо не "Някои го предпочитат горещо" с Мерилин Монро, и... любимата на кутия шоколадови бонбони AFTER EIGHT®. Комбинацията от тъмен шоколад и мента, която се ражда през 1962 година, е онова удоволствие, което, вярваме, ще успее да повиши нивата на серотонин в организма ни. Ако се сещате за по-добър начин да се преборим с напрежението, което неусетно се натрупва в динамиката на дните ни, то споделете ни го... Ние обаче искрено вярваме, че кутията бонбони AFTER EIGHT®, която ловко омайва почитателите на шоколада и ментата, може да направи щастливи не само нас, но и най-близките ни хора...

after
Защо обичаме старите филми?

marylin

Романтиката на стария Холивуд е неописуема. Тя ни кара да мечтаем и да се потопим в друга реалност с несравнимо вълнение.

Старият Холивуд ни е дал икони на киното, които никога няма да бъдат забравени. Точно обратното - те винаги ще са вдъхновение и пример. 

Динамиката в старите филми е различна. Всичко се случва с лекота и спокойствие. Любовта изглежда по-силна, а флиртовете между актьорите по-вълнуващи отвсякога.

Удоволствието от един стар филм може да ни държи с дни... Романтичните моменти пък могат да ни послужат като препратки за сантиментални подаръци и жестове.

Филмите от бляскавия стар Холивуд вървят перфектно с луксозните бонбони в кутия AFTER EIGHT®.

Комбинацията между черно-бял филм и AFTER EIGHT ® напомня точно на комбинацията между шоколада и ментата - класическа и категорична.

Старите филми ни карат да се чувстваме щастливи, а щастието... то се крие навсякъде. Може да го намерите й по всяко време, но ви съветаме да го потърсите... AFTER EIGHT®.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA