Samsung представя телефона на бъдещето.

Първият Samsung смартфон със сгъваем стъклен дисплей предлага изцяло ново мобилно изживяване.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 12 февруари 2020

Каквото и да работим или правим в ежедневието си, трудно бихме могли да отречем, че не поглеждаме към мобилните си телефони често. Може би го правим дори твърде често, но трябва да планираме времето си, да се чуем с важните хора в живота ни, както и да проследим новостите в социалните мрежи. Технологиите са навсякъде около нас и се развиват до такава степен, че най-вероятно скоро дори няма да ги познаваме във вида, в който са ни известни сега.

Samsung Electronics Co., Ltd. представи Galaxy Z Flip – новият сгъваем смартфон, който дава сериозна заявка за бъдещето на бранша. Той е предизвикателен и стилен - предназначен за онези, които виждат модерните технологии като начин да изразят себе си. Моделът е създаден с първото по рода си сгъваемо стъкло, което буквално нарушава законите на физиката и разполага с 6,7-инчов дисплей, който се сгъва в стилен и компактен формат, за да може да се побере в дланта на ръката.

65406

Всички нововъведения, които влизат в Galaxy Z Flip, както и неговият компактен и стилен дизайн, гарантират, че това е телефонът за младата жена, която е наясно със себе си и с ежедневието, в което трябва да оцелява. Моделът разполага с тънък и елегантен дисплей, който предполага първокласен вид и усещане, невиждани досега при сгъваемите устройства. Телефонът е създаден за съвременния човек, който има активен начин на живот, защото с него можем да правим много неща от множество различни ъгли, при това без докосване на устройството. Когато Galaxy Z Flip се разгъне, той може да остане отворен под всеки ъгъл, отключвайки възможности за селфита, които показват повече от света около нас.

56


Новият модел на Samsung предлага отлично качество на снимките и видеата, направени с него, както и известия в реално време, на които можем да отговорим без дори да разгъваме телефона. И понеже сме на принципа, че живеем във време, в което не може да сме вглъбени само в една задача, телефонът ни помага безпроблемно да извършваме няколко задачи едновременно с Multi-Active прозореца. Каквото и да кажем откъм параметрите на устройството, би било малко. Galaxy Z Flip предоставя на всички потребители едно съвсем различно и ново преживяване. Той може да се похвали с ефикасност от най-високо ниво, като в това число влизат блестящите функции на камерата, дисплея, батерията, сигурността, както и услугите като Samsung Health, Samsung Knox и т.н. Камерата на телефона предлага 4K видео заснемане, Фокус на живо и суперстабилен запис, а самият телефон разполага с оптимизирана система с двойна батерия за повече енергия. Съвсем спокойно можем да определим този иновативен модел на Samsung като „телефона на бъдещето". Galaxy Z Flip ще се предлага в лимитирани бройки в Огледално лилаво и Огледално черно от 21 февруари 2020 г. на цена от 2899 лв. Повече информация ще откриете в сайта на марката.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA