Три жени, един телефон

И техните три различни, но и едновременно с това много еднакви гледни точки към Huawei nova 9.

Велина Василева
Велина Василева 02 ноември 2021

Те са красиви, умни и успели – всяка в своята си сфера. Михаела Филева е любимата ни певица с толкова много хитове зад гърба си, че няма да ни стигне мястото да ги изброим. Тя е и красивото лице на Huawei nova 9, което ни се усмихва и от рекламната кампания на новия телефон на технологичния гигант. Ивет Лалова е спортистката, за която каквото и да кажем, ще бъде малко. Заради успехите й в спорта я наричат „най-бързата бяла жена", а заради харизмата й – „най-красивата бегачка". Дарина Иванова пък е маркетинг директор на Huawei за България и Северна Македония и е една от най-чаровните и усмихнати жени на висока мениджърска позиция, които познавам.

Чудите се какво ни събра на едно място? Събра ни премиерата на новия телефон Huawei nova 9 във Виена. Пътуваме с корабче по Дунав и се чудим дали да се наслаждаваме на прекрасните есенни гледки от австрийската столица или да въздишаме по телефона в ръцете си. Решавам да запечатам този миг в снимки и кратък разговор. Да, фотографиите, които виждате, са направени от мен с Huawei nova 9. Уточнявам, че не съм фотограф, аз съм журналист, който обича да снима, но и който не разбира нищо от настройки. Просто натискам „копчето". С Huawei nova 9 наистина е нужно само това, защото телефонът прави удивителни снимки. А и не само това. И трите прекрасни дами са доказателството, че Huawei nova 9 може да задоволи желанията и нуждите на всяка една от тях. А и на всяка от нас!

Ивет Лалова и Михаела Филева

Каква беше първата ти мисъл, когато видя nova 9?

Михаела: Бях впечатлена от стилния му дизайн и от ултратънкия му корпус.

Ивет: Първата ми мисъл беше: „Колко красив дизайн!". Само 7,77 мм, а в него се побира толкова много.

Дарина: Че ми напомня звездно небе: бляскав и хипнотизиращо красив.

А втората?

Михаела: Колко е лек.

Ивет: Разбира се, като представител на женския род, веднага оцених красивия цвят Starry Blue.

Дарина: Прииска ми се веднага да тествам камерата и да запечатам цветовете на есента около мен.

Коя от функциите му те впечатли най-много?

Михаела: Възможността за превключване от основна към селфи камера по време на едно и също видео без прекъсване, което е нещо съвсем ново като функционалност при телефоните, без помощ от друго приложение.

Ивет: Камерите – задната е 50MP, а предната 30МР.

Дарина: 50 MP Ultra Vision камера, 4K селфи видео заснемането и фактът, че за пълно зареждане на батерията са ти необходими само 38 минути.

Ивет Лалова и Михаела Филева

С какво nova 9 ще промени ежедневието ти?

Михаела: Имам много динамичен график и често ми се налага да върша голяма част от работата си в движение от телефона. Имам нужда от издръжлива батерия, която се презарежда бързо, а в тази графа nova 9 е шампион. Слез пълно изтощаване, батерията му стига 100% заряд само за 38 мин.

Ивет: Ще направи снимането на висококачествено 4К видео във всеки един момент истинско удоволствие.

Дарина: Ще внесе повече красота, стил, елегантност и блясък в него. Ще бъде не само основният ми и най-ефектен аксесоар, но и помощникът в ежедневието, който ще съхрани всеки ценен за мен миг. А е толкова важно да виждаме и ценим тези мигове, запечатвайки ги в най-истинската им светлина.

За теб Huawei nova 9 e...

Михаела: ...вдъхновение.

Ивет: ...скок в бъдещето.

Дарина: ...вдъхновяваща комбинация от впечатляващ дизайн и безкомпромисни спецификации. Моят изящен ловец на спомени.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA