Съвсем скоро Instagram ще въведе платени абонаменти

Чрез тях ще имате възможност да бъдете още по-близо до любимите си хора в интернет пространството.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 12 ноември 2021

Вероятно в опит за постигане на цялостна монетизация на труда на милиардите social media персони, Instagram се подготвя за лансирането на абонаменти.

Именно те ще позволят на потребителите да плащат за ексклузивно съдържание от любимите си content creator-и , тъй като екипът на платформата категорично иска да се отдалечи от конвенционалните начини за генериране на приходи.

Още през май тази година изпълнителният директор на социалната мрежа Адам Мосери сподели в интервю, че проучват "различни начини за улесняване на финансовите отношения между феновете и създателите" и биха искали да предлагат по-диференцирано и уникално съдържание, вместо традиционните спонсорирани реклами.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: INSTAGRAM И FACEBOOK СПРЯХА. СПИРА ЛИ СВЕТЪТ?

57

TechCrunch разкриват, че очевидно новата функция е в тестови период и абонаментите ще се предлагат в App Store на цена между 0.99 и 4.99 долара, а абониралите се ще имат "специален бадж" точно до своето потребителско име, който ще позволява достъпа до въпросното специално съдържание. 

Обмисля се и разработване на "ексклузивни сторита", каквото и да означава това за другите милиони сторита. Логичният въпрос е има ли шанс Instagram да се превърне в друг, макар и по-лек вариант на OnlyFans? Звучи ни така.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA