Единение с природата: екстериор от Milan Design Week 2019

Minotti
Колекцията Quadrado е допълнена с няколко продукта. Дизайнерът Марсио Коган например създаде ето такъв удобен диван. Основата му е изработена от метал, а корпусът е изработен от масивно тиково дърво. В колекцията има и ниски маси – със същата решетка като подлакътниците на този диван.

Flexform
Марката за първи път пусна колекция градинска мебел. Сред новите продукти са диванът Zante, масата Zefiro и табуретката Bangkok. Диванът е изработен от масивно дърво ироко и е невероятно удобен. Табуретката е копие на същия интериорен модел, но сега с тапицерия за екстериорна употреба. А масичката Zefiro е направена от естествен камък.

Nanimarquina
Килимът Oaxaca е изтъкан от синтетични влакна и ще издържи всяко лошо време. Дизайнерката е създала поредица от килими за външна употреба, за да направи пространството в двора възможно най-уютно.

Zanaboni
Насладете се на шезлонга Enjoy в синусоидна формата. Той е от масивен орех, а основата е изработена от метал. Този модел ще изглежда добре не само край басейна, но и в интериора на хола.

Ethimo
Новост в серията Swing: столът, проектиран от Патрик Норге, изработен от боядисан тик, успешно ще допълни шезлонга и масата, които вече съществуват в колекцията.

Marni
Колекцията Moon Walk е вдъхновена от спътника на Земята и космоса като цяло - оттам и странните извивки на мебелите и необичайните цветове. Всички предмети са създадени от ръцете на колумбийски майстори.

На изложението в Милано тази година имаше много идеи за обзавеждане на градината и откритите пространства, което външно и като комфорт не отстъпва на мебелите за дома.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA