Принц Хари и Меган Маркъл търсят нови съседи

Имението до това на херцозите вече е на пазара на недвижими имоти. На някого да му се намират 29.4 милиона долара?

Нали знаете как почти винаги съществуват един особен вид взаимоотношения със съседите ни? Най-често или сме искрено близки и пием сутрешното си кафе заедно 5 от 7 пъти седмично, или се поздравяваме неловко пред асанасьора в опит да избегнем по-нататъшен неудобен разговор.

Интересно е какви са вариантите, когато съседите ти са принц Хари и Меган Маркъл, но е важно да уточним, че това може да се случи срещу скромните 29.4 милиона долара, за които се продава къщата точно до тяхната. 

Луксозният имот разполага със седем спални, 13 бани и цели 1550 квадратни метра пространство. Подобно на дома на Хари и Меган, и този има гледка към океана и планината, както и огромни тревни площи с цитрусови дървета.

Проектиран още през 1999 г., домът в селски архитектурен стил отдавна претърпява основна реставрация с помощта на някои от най-добрите интериорни дизайнери в региона, а повишен интерес към продажбата му се очаква предвид факта, че точно там бива заснето интервюто на херцозите с Опра Уинфри, в което те споделиха повече за живота си в редиците на британското кралско семейство.

На разположение са две отделни къщи за гости, професионална фитнес зала, подземен гараж за осем автомобила и няколко офиса със собствена система за сигурност. Престижният квартал предлага още звездни съседи като Гуинет Полтроу и Елън ДеДженеръс. Впечатляващо, нали?

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA