Повярвайте ни, искате да видите новото имение на Джей Ло и Бен Афлек

50 милиона долара. Над 1800 квадратни метра, 10 спални, 17 бани. Готови сме да се нанесем веднага.

От известно време насам Дженифър Лопес и Бен Афлек търсят имот, в който да отворят нова страница от историята на връзката си. Изглежда, че са открили желаното в това спиращо дъха имение в Бел Еър.

Къщата (въпреки че звучи доста скромно, предвид нейните параметри и функционалости) е разположена на близо 2000 квадратни метра площ и предлага 10 спални, 17 бани, множество кухни, театър, фитнес зала, басейн и други удобства.

Особено вълнуваща е гледката към Града на ангелите, която заедно с другите елементи от интериора и екстериора, категорично оправдава продажната цена от 50 милиона долара.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: КЛЮЧОВАТА ДУМА ЗА ТЕЗИ 4 INSTAGRAM ПРОФИЛА Е ART

"Вече сме по-възрастни, по-умни, имаме повече опит, намираме се на различен етап от живота си, имаме деца, трябва да сме наясно с много неща", сподели латино иконата неотдавна, уточнявайки, че именно грешките от първата връзка са спомогнали тази да се задържи на повърхността. "Чувствам се много щастлива, че имам връзка, която носи толкова любов. Искам да я защитя, защото наистина го заслужава. Приемаме я за свещена."

Очакваме повече кадри от тази къща. Началото поставяме в галерията по-горе.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA