Имате чувства към някого? Страхотно! Ами сега?

Не е нужно да бъде неловко или странно, просто се иска директност.

Всички сме преживявали сравнително неловкия момент, в който се налага да признаем чувствата си на човека до нас. И макар да се е стигало до него повече от веднъж, не става по-лесно. Налице е страхът, че тя/той може да не отвърне на намеренията ни, че може да се провалим, че нещо няма да се случи така, както сме си го представяли. Смисъл от чакане обаче няма.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: СЕКС ТЕНДЕНЦИИТЕ НА 2022 Г. НИ ИЗПРАЩАТ ИЗВЪН ВСЯКА ЗОНА НА КОМФОРТ

57

Нека е кристално ясно как се чувствате.

Преди да заявите гръмко, че сте влюбени, уверете се, че чувствата ви не са временно провокирани от нечий външен вид или други екзистенциални фактори. Обмислете внимателно как да го направите, но само ако сте 100% сигурни, че човекът до вас е повече от просто увлечение. Ако го възприемате като потенциален партньор за остатъка от живота си и не го споделите на глас, ще съжалявате, че страхът ви е попречил.

Изберете правилния момент и бъдете директни.

Няма напълно "подходящо време" да признаете, че имате чувства, но определено има няколко организационни елемента, които е желателно да съобразите. Първо, не бързайте да предприемате тази стъпка и изчакайте, докато усетите, че наистина имате сериозни намерения към този човек. Намерете тихо и спокойно място и най-важното – бъдете директни! Не изстрелвайте намеренията си веднага, но не увъртайте прекалено много. Кой има време за намеци?!!

57

ОЩЕ ОТ GRAZIA: МЕТОДЪТ НА БАВНАТА ЛЮБОВ И ВСИЧКО, КОЕТО ТРЯБВА ДА ЗНАЕТЕ ЗА НЕГО

Кажете двете думи и нататък...

Не е необходимо да бъде неловко, от вас зависи да не го направите такова. Не е нужно и моментът да бъде перфектен, в повечето случаи любовта не е като в романтичните комедии. Проследете как върви разговора и използвайте реакцията на човека до вас, за да предвидите как ще се развият нещата. Ако получите отговор на чувствата си – прекрасно! Пожелаваме ви да бъдете щастливи. Ако обаче нещата от другата страна не бъдат посрещнати толкова радушно, имайте предвид, че това не е краят на света. Всички сме страдали от разбито сърце, може и да не забравяме някои хора, с които сме се сблъскали, но животът продължава.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA