Най-добрите подаръци за любителите на кафето

Може да прозвучи клиширано, но имаме няколко идеи, които със сигурност ще останат оценени от почитателите на ароматното изкушение.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 10 август 2022

Любителите на кафето знаят, че чашата добро такова не е само ритуал за старт на деня, но и начин на живот. И, не, ако ви предстои да избирате подарък за приятел, който е ценител на ароматната напитка, не е достатъчно просто да изберете кафе.

Първата и най-важна стъпка е да знаете как го обича въпросния човек. Живее ли за чаша хубаво студено кафе или е почитател на късия и горещ вариант? Обича ли го меко и ароматно или силно и натрапчиво? С мляко или без?

След като декодирате базовите показатели като вид и интензитет, може да пристъпите към нашите предложения.

ъхъ

БАМБУКОВА ЧАША

Вземете сладка изолирана чаша от бамбук. Освен че е полезна за природата, лесно може да стане любимия им аксесоар за времето навън. Има толкова голям избор от шарки и цветове, че със сигурност ще намерите правилната за вашия любим човек.

УМНА ЧАША

Ако вашият coffee lover обича да пие горещо кафе и се ядосва всеки път, след като то изстине, подарете умна чаша, която никога повече няма да позволи напитката им да бъде студена. Със сигурност ще ви благодари за този подарък!

УРЕД ЗА ПЯНА

За тези, които обичат да давят кафето си в богата млечна пяна, перфектният подарък със сигурност е уредът за... пяна. По-качествените могат да правят както гореща, така и студена за лятно фрапе.

Машинката обикновено предлага две скорости за създаване на перфектната текстура и е USB-съвместима, така че не са необходими досадни батерии.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: 6 ОРИГИНАЛНИ ИДЕИ ЗА ПОДАРЪЦИ С ПРЕЖИВЯВАНЕ

fgh

STARBUCKS АБОНАМЕНТ

Пакет със Starbucks карти за напитки, в чиято опаковка могат да бъдат 2,3,4 или повече карти? Така всеки път, когато прекрачи прага на заведението, човекът ще се сеща за вас.

fghj

МИНИМАЛИСТИЧНА ЧАША

Тези така модерни и минималистични модели чаши са идеални за любителите на капучино, лате или за тези, които просто пият кафе с мляко. Сипвайки напитка, цветовете вътре просто се смесват и се получава истинско изкуство.

fghj

 АРОМАТ НА КАФЕ

Луксозен аромат с ухание на кафе е идеален подарък за любителите на кафе. Без значение дали говорим за тялото или за дома. Толкова е просто, а в същото време божествено.

dfghj

ШОКОЛАДОВИ БОНБОНИ

Ако смятате, че бъдещият обект на вашето внимание има достатъчно кафе, може да му подарите вкусна кутия с качествени шоколадови бонбони. Истинско удоволствие за сетивата!

дфгх

ФРЕНСКА ПРЕСА

Няма нищо по-хубаво от качествена и красива френска преса, ако вашият приятел/роднина/любим/пети братовчед, който не сте виждали от години, обича кафето от френска преса. Може да се носи навсякъде и е склонна да направи живота доста по-лесен.

КНИГА ЗА КАФЕ

fghj

Поправете ни, ако грешим, но малко неща са по-хубави от разлистването на красива книга със следобедното кафе. Може да стои в хола, до масичката за сутрешния или следобеден ритуал и да е отлично допълнение към интериора.

Фотография: Pexels.com

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA