Когато започнем да пътуваме отново ще посетим точно тези места

Силвия Канин
Силвия Канин 27 юли 2020

Бавно светът започва да живее предишния си живот. Докато обаче напълно минем в ритъма, който смятахме за естествен ще трябва да изчакаме още малко време. Знаем, че поне още няколко месеца няма да се чувстваме комфортно да пътуваме по света, но това няма да ни спре да си помечтаем за...

Нощ под звездите сред природата на Африка

afr

Хотел в Южна Африка, който разполага само и единствено с една стая... Не звучи ли това ужасно вълнуващо? Как ли изглежда африканското звездно небе? Можем да разберем това ако посетим Ngala Treehouse. РАЗГЛЕДАЙТЕ ГАЛЕРИЯТА ТУК!

Дубайски лукс, силно слънце и бял пясък

dubai

След идеята да заживеем като едно с природата е време да залитнем в обратна посока. Към лукса. Неговото второ име е Дубай, разбира се. Съвсем скоро в града на парите ще бъде открит хотелски комплекс, който носи духа на Европа. Разпрострян на цели шест милиона квадратни метра, "Сърцето на Европа", както е името на проекта, ще спре дъха дори на тези, които трудно се впечатляват.  РАЗГЛЕДАЙТЕ ГАЛЕРИЯТА ТУК! 

Лично твой остров. А защо не ОСТРОВИ? 

ostrov

Мислим си, че частните острови са само за богаташите, но далеч не е така. Малки и екзотични острови се предлагат за наемане на много приятни цени. Трябват ни само най-верните приятели и много добро настроение. Изберете си остров и помечатайте. РАЗГЛЕДАЙТЕ ГАЛЕРИЯТА ТУК!

ОЩЕ ЗА ЛЮБИТЕЛИТЕ НА ПЪТЕШЕСТВИЯТА:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA