Риана в огнена фотосесия за първата дизайнерска колаборация на Savage X Fenty

Тази година Свети Валентин идва по-рано с една гореща фотосесия, която спира дъха...

Димитър Андонов
Димитър Андонов 03 януари 2020

Когато Риана има да каже нещо, целият свят изпада в слух. Макар барбадоската дива да не е готова да пусне на пазара деветия си албум, тя анонсира своя нов проект, част от нейната линия бельо Savage X Fenty. Става дума за първата дизайнерска колаборация на бранда, която ще бъде изготвена съвместно с Адам Селман. Първата част от колаборацията е капсулна колекция по случай Свети Валентин, а втората част от нея ще се появи на пазара през април.

"Не мога да си представя някой друг освен Адам, който да е част от първата ни дизайнерска колаборация", споделя Риана, "Адам е всичко, което е и брандът - забавен, игрив, секси." От своя страна, дизайнерът разкрива, че бельото винаги е било интересно за създаване, така че не се е колебал, когато е получил покана от музикалната ни фаворитка.

465
Фотография: Savage x Fenty

"Ако никога не сте виждали Риана да пробва бельо, значи сте пропуснали много"

И този път всички продукти от линията ще се предлагат от размери 32А до 42DD, както и от XS до 3XL. Риана работи усилено върху това да разбие стереотипите в модната индустрия и не се страхува да показва модели с извивки в своите рекламни кампании, които винаги са наситени с много ярки цветове и сексуален магнетизъм. Спокойно можем да заявим, че тази не прави заключение, както сами можете да се убедите от кадрите. "Исках колекцията да бъде микс между Риана и мен", разказва Селман, "мисля, че всичко се получи доста забавно и секси. Целият процес беше впечатляващ. Ако никога не сте виждали Риана да пробва бельо, значи сте пропуснали много." Официалното видео за промотирането на колаборацията вече е факт, а всички елементи от нея ще откриете на www.savagex.com.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA