Малума представи дизайнерска колаборация с Balmain

Пътуване до Маями, но без да пътуваме до Маями? Възможно, с новата дизайнерска колекция на Малума за Balmain.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 14 април 2021

Миналата година Малума се появи на сцената на видеомузикалните награди на MTV с поразително ярък костюм от Balmain, който прикова вниманието към колумбийския изпълнител и върна графичните принтове от 80-те обратно в списъка с горещите модни тенденции.

Вдъхновени от успешното партньорство помежду им, Малума и Оливие Рустейн обединяват сили за нова дизайнерска колаборация, която носи old school вибрации и крайбрежно настроение. 

ОЩЕ ОТ GRAZIA: MALUMA, BABY! КАКВО НЕ ЗНАЕТЕ ЗА КОЛУМБИЙСКИЯ ИЗПЪЛНИТЕЛ?

Концепцията за ретро графики и лога е фаворит на Рустейн от известно време и досега е намирала място в концепциите на луксозния бранд, но тук е отправната точка.

"Обединяваме модния и музикален свят, за да нарушим правилата със стил, цветове и, най-важното, комбинация на културите ни", споделя музикантът в официално изявление. "Една от целите ми беше да работя с уважавана модна къща, но това пътуване се оказа вълнуващо, защото Оливие ме подтикна да проектирам с него. Неща, които бих носил извън сцената, малко Papi Juanchо", разкрива той, благодарейки за възможността не само да сложи името си върху етикетите, но и да развие цялостния имидж на марката.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ДЖЕНИФЪР ЛОПЕС И МАЛУМА В НАЙ-ГОРЕЩАТА КОЛАБОРАЦИЯ НА ГОДИНАТА

Успоредно с лансирането на колекцията, Малума пусна и ексклузивен плейлист в Apple Music, който отразява вдъхновението зад моделите и работния процес. 

Balmain x Maluma вече е на пазара. Честно казано, готови сме да добавим моделите в количката и да се отправим на слънчева ваканция в Маями. Някой за компания?

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA