Гуинет Полтроу за всички модни уроци

Когато си wellness магнат и Гуинет Полтроу едновременно, със сигурност знаеш разни неща за стила.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 29 април 2021

"Ако съм научила едно нещо, то е как да не показваш вагината си на червения килим", споделя Гуинет Полтроу в ново видео от поредицата Life In Looks на американския Vogue. 

Холивудската wellness легенда има предвид иконичната си визия от Met Gala през 2012 г., когато решава да се появи на червения килим с Prada, но без да вижда нуждата от бельо.

48-годишната звезда има силно чувство за стил още ранните си години под светлината на прожекторите, в които дори излиза с Брад Пит. "Знам, че коженото яке Calvin Klein продължава да е сред любимите ми модели. Винаги съм се обличала с дънки и тениска."

И въпреки че ежедневният ѝ стил често получава позитивни отзиви от модните критици, този на червения килим не отстъпва по нищо. Особено когато напомня на емблематичния червен кадифен костюм от ерата на Том Форд за Gucci. "Бях обсебена от това, което прави за бранда."

"В по-голямата част от времето гравитирах между дрехи, които са силни и женствени и такива, които са класика", споделя още тя, а повече от модните попадения с течение на времето може да видите във видеото по-долу.

Полтроу уверено влиза в ролята на trendsetter още с появата си в полезрението ни, за която можем само да сме благодарни.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA