Haute couture преживяването, наречено Giambattista Valli

Креативният екип на бранда описва новите си виждания като "безкраен момент между миналото и настоящето".

Димитър Андонов
Димитър Андонов 18 януари 2022

След като голяма част от haute couture клиентите и модните инфлуенсъри отказват да летят до Париж за голямото шоу на Giambattista Valli, творческият екип на бранда поема различна посока.

Креативните сили зад волана извличат максимума от неприятната ситуация с развитието на пандемията и създават ревю, което комбинира pre-fall и haute couture колекциите им за новия сезон, показвайки, че отношението към процеса е еднакво, без значение дали изработват "свещ, рокля от висша мода или тениска".

Вали споделя, че наскоро е усетил желанието да отвори гардероба на своите верни почитатели и да види какво наистина има там, затова и тази колекция е насочена към онези, които тепърва ще се докоснат до неговите бляскави виждания.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ВСИЧКИ ГОРЕЩИ МОДНИ ТЕНДЕНЦИИ НА 2022

"Не сме Dior или Chanel. В известен смисъл, това е нещо хубаво, но все пак водим разговори. Няма стени помежду ни, всичко е отворено", разкрива още той при представянето на еднакво драматичната и романтична колекция.

Традиционният парижки блясък на подиума откриваме в поли букле, различни интерпретации на костюми, силуети във формата на балон и толкова рязък контраст между цветовете, че най-тъмното черно и най-ярката фуксия ни изглеждат като най-добри приятелки.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA