Подаръците за Свети Валентин, в които със сигурност ще се ♥

Тази година шоколадът и бонбоните са на втори план, защото Calvin Klein Jeans имат истински перфектните предложения.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 11 февруари 2022

Свети Валентин е само след няколко дни и може да сте сигурни, че трескавото пазаруване тепърва започва. Ние и екипът на Calvin Klein Jeans имаме няколко предложения за подаръци, които ще откриете в селекцията по-долу. Всички те са по-дръзки антиподи на стандартните виждания за празника. Съответно ги харесваме. Много!

При мъжете Calvin Klein Jeans предлага 3 варианта, които умело съчетават емоционалното значение на празника, без да правят компромис с минималистичното ДНК на бранда.

57

Тази вариация на класическото шерпа яке е добре дошла, за да предостави допълнителна топлина в студените февруарски дни. Основните теми в тази селекция на Calvin Klein Jeans са емблематични модели с мисъл за бъдещето. Шерпа якето улавя този дух със своя състав от 100% рециклиран полиестер в допълнение със 100% пълнеж от синтетичен пух Sorona.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: 12 НЕСТАНДАРТНИ ФИЛМА ЗА ВАШИЯ НЕКЛИШИРАН 14 ФЕВРУАРИ

57

Следващото предложение включва характерния за Свети Валентин червен цвят, преобразен през артистичния калейдоскоп на Calvin Klein Jeans, за да предостави перфектният базов слой в тон с шерпа якето. Тук логотипният брандинг е по-засилен, но устойчивият фактор продължава да е на линия, благодарение на 73% органичен памук в състава на модела.

57

Празничната визия на любимия е завършена с легендарните за бранда деним силуети. Червените лого детайли вдъхват нов живот на емблематичната монохроматична палитра. Същевременно този дискретен елемент навява спомени за самия любовен празник, с което вашият любим ще бъде в перфектен синхрон с него. Денимът, подобно на другите два модела от селекцията, също е направен с мисъл за бъдещето, като за създаването му са използвани методи, чрез които се изразходва по-малко вода и енергия.

57

При жените от Calvin Klein Jeans препоръчват бяло шерпа яке, контрастиращо на мъжкия модел от селекцията. По този начин двойката ще може да има съответствие в своите визии.

57

Мултифункционалните дрехи са на почит, независимо от сезона. Дали ще бъде носено само по себе си, като базов слой или пък ще бъде основният елемент на тоалета, този модел в класическо черно ще бъде подобаващо оценен от нея.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ANTI СВЕТИ ВАЛЕНТИН! АЛТЕРНАТИВНИ ИДЕИ ЗА ВЛЮБЕНИ

57

Никоя визия не е завършена без аксесоарите. От Calvin Klein Jeans предлагат малката черна чанта, която украсяваше рамената на моделите през 90-те години. От бранда са трансформирали този модел, за да пасне на модерната градска жена и са добавили логотипни детайли, обагрени в неонов нюанс. Не оставяйте подаръците за последния момент!

В периода 09.02 - 14.02.2022 г. Calvin Klein Jeans са подготвили специални изненади в своите магазини в София. Ще ги откриете в Paradise Center и Serdika Center.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA