Бял, изискан, керамичен: Новият ни must-have аксесоар

Той се казва Huawei Watch GT 3 Ceramic Edition и е новият ми личен асистент. Запознайте се с него!

Ако мога да перифразирам думите "по дрехите посрещат, по ума изпращат", то бих го направила с удоволствие за новия смарт часовник Huawei Watch GT 3 Ceramic Edition, за който бих казала "по цвета го избирам, по характеристиките се влюбвам в него". Отдавна съм престанала да нося часовник само, за да сверявам времето си, препускайки по работни задачи или забравяйки за него под слънцето на неделните пикници с приятели. Отдавна той е от онези модни аксесоари, с които давам завършеност на даден тоалет, било то и най-семплият. Не съм краен минималист, но пък обичам, когато има баланс между цветове, блясък и актуални тенденции. Да, златната среда е разковничето не само в начина ни на обличане.

Huawei Frigga

Точно тази златна среда привлече вниманието ми върху Huawei Watch GT 3. Той елегантно комбинира спокойствието на Изтока с блясъка на Запада. Единият модел (този, с който съм аз) е изработен от бяла керамика, чиято нежност е подчертана с фини металически отблясъци в златисто. Докато другият, който можете да откриете, е с бяла кожена каишка и кантове в сребристо. Всъщност дизайнът е вдъхновен от картината "Раждането на Венера" на Ботичели и е създаден така, че веднага да прилегне към изящната дамска ръка, за да се превърне в mush have аксесоар още този сезон. Тъй като през топлите месеци най-комфортно и елегантно се чувствам в бяло и бежово, които освен това се допълват страхотно, този смарт часовник просто си дойде на мястото. Истинско усещане за touch of white!

Huawei Frigga

Няма как да пропусна обаче да споделя за 1,32-инчовия Amoled HD дисплей, който е с невероятна разделителна способност, осигурявайки високо качество на картината, което показва всеки детайл на екрана. Може да се избират различни фонове на дисплея, които пресъздават циферблат, като аз веднага се спрях на тeзи красивите бели цветя около стрелките. Фонът, вдъхновен от нощното небе, също ми хареса и мога да си ги сменям, когато реша или спрямо тоалета, който съм избрала за деня, сякаш имам няколко часовника в един.

Huawei Frigga

Отвъд външната си обвивка Huawei Watch GT 3 е перфектният личен асистент, за който всички си мечтаем. Не знам за вас, но аз непрекъснато живея с усещането, че нещо пропускам, нещо забравям. Но с този смарт часовник мога да управлявам времето и задачите си с истинска лекота и дори не е нужно постоянно да вадя телефона си от чантата, просто пренасочвам всичко от него. Мога да водя разговор, без да слагам слушалки или да използвам Bluetooth в колата, да изпращам sms-и и да получа известие, ако зоната за паркиране ми изтича. По този начин няма как да пропусна важни съобщения, особено по време на тренировка, или пък бързо и лесно мога да се свързвам с любимите ми хора, отново без да се налага да използвам телефона си. Освен това батерията му е още по-издръжлива и в зависимост от натовареността на употребата, може да се използва съответно между 4 и 7 дни. Но пък, ако съм забравила да го заредя, само за 10 минути с удобно и безжично зареждане мога бързо да се върна към неговото използване за остатъка от деня си.

Huawei Frigga

С Huawei Watch GT 3 управлявам музиката си, без която не мога при движение, напомням си за срещи, правя си график и мога да живея с усещането, че съм свършила повечето от задачите си за деня. Няма да се разделям с него и по време на морската ми ваканция. Освен че ще пасва на новия ми бял бански на плажа, смарт часовникът е водоустойчив. Дори нещо повече – с него можете да се гмуркате до 30 метра в морска вода. Нещо, което може би точно това лято най-после и аз ще се престраша да опитам.

Като един истински хипохондрик обаче не мога да не си призная, че изключително много ме радва онова бутонче, върху което са изписани буквите ЕКГ (б.а. - функцията ще бъде достъпна до края на годината и ще се ъпдейтва автоматично). Това означава, че през телефона мога да следя пулса и ритъма на сърцето си. Повярвайте ми, като човек, борейки се с паник атаки, се е случвало често да тичам до най-близкия спешен кабинет и да моля за ЕКГ, докато сега мога да следя тези показатели чрез смарт часовника си. Е, понякога може би прекалявам, но със сигурност се чувствам по-спокойна в ежедневието си. Чрез приложението Huawei Health пък следя приема си на вода, как съм със съня, добавям си напомняне за лекарства, защото приемам различни витамини и добавки, за които, разбира се, иначе понякога забравям, и проследявам крачките си за деня. Така благодарение на Huawei Watch GT 3 правя своите по-уверени стъпки към по-балансиран и здравословен начин на живот. Нещо, към което май всички се стремим, нали.

 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA