Preppy стилът се завръща все по-бързо и все по-силно

Тази пролет отново ще намерим място в най-престижните американски колежи.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 08 февруари 2023

Ако сте от хората, които не правят стъпка навън без поглед към последните модни тенденции, вече сте го забелязали - preppy стилът се завръща.

Разбиранията за случващото се в индустрията идват и си отиват, но плетеният пуловер или деликатно подаващата се яка на ризата сякаш никога не са изчезвали. Напротив, този сезон ще крещят по-силно от всякога.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ТЕЗИ 4 ЧАНТИ СКОРО ЩЕ БЪДАТ НАВСЯКЪДЕ

blair

Идеологията напомня за Блеър Уолдорф и Мик Джагър, но се налага да признаем, че има нещо искрено "готино" (в качивки, защото май така и не официализирахме използването на думата, не защото смятаме обратно) в комбинацията от обемен колежански пуловер и цветно сако.

Преди години Tommy Hilfiger заявява, че знае точно каква посока иска да следва с бранда си - затова създава модели, които са "готини и preppy".

Той описва стила на студентите, които идват от добри семейства и учат в престижни колежи. Сещате се, онези, които не само позволяват, но и изискват определена доза елитарност в целия аутфит.

жбнм

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ПАРТИ ВИЗИИТЕ, В КОИТО ЩЕ СЕ ВЛЮБИТЕ ТАЗИ ЗИМА

Основните цветове са бяло, черно, кафяво, тъмно синьо, бежово, каки и червено. Не са нужни никакви аксесоари, тъй като материите са достатъчно качествени и... много, за да придадат усещане за качество. Важно е и да са добре изгладени, за да може общото настроение да върви в посока "спретнатост" и "чистота".

Не се сещаме за нещо, което звучи по-семпло, но всъщност е по-трудно. Пробвайте.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA