H&M представи Studio S/S24 на специална вечер в Атина

Класическа, но модерна. Елегантна, но вълнуваща. Колекцията, но и официалното ѝ представяне.

Може би след разказите за споделените до момента преживявания не е съвсем необходимо да навлизам в детайли и обяснения как всяко събитие на H&M е точно това. Преживяване.

Любимият бранд отпразнува лансирането на H&M Studio S/S24 със специална вечер в Атина, за която инфлуенсъри, VIP гости от света на телевизията, модата, музиката и медийни представители се събраха във 10AM lofts.

Настроението улови перфектно духа на свободата, изразяването и небрежния, но в същото време класически стил, който върви ръка за ръка с колекцията. Популярният местен фотограф Козмас Кумианос засне гостите и направи специални полароиди, които прибрахме вкъщи. Имаше специален DJ сет, а впечатляващите визуализации по стените на пространството изиграха ролята на връзка между аналогово и дигитално, която метафорично откриваме и в Studio S/S24. Класиките на 70-те, пречупени в сегашно време.

Удоволствието за присъствие от българска страна имах самият аз и невероятната Славена Вътова, която е официалният посланик на Studio линиите тази година. Използвам този момент още веднъж да благодаря на H&M и Славена за прекрасните дни, а вие го използвайте за тренировка на бързи рефлекси при онлайн шопинга, защото всеки модел си заслужава.

H&M Studio S/S24 ще бъде налична ексклузивно на hm.com на 12 март.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA