A$AP Rocky и RZA са звезди в новата кампания на Риана

Двете момчета позират по бельо за новата колекция на певицата.

Ася Иванова
Ася Иванова 11 юли 2024

Фотография: Profimedia

За по-малко от месец рапърът A$AP Rocky и малкият RZA са звезди в поредната рекламна кампания. Този път те позират за модната линия на Риана.

2-годишният RZA позира по бельо за новата линия от марката на мама - Savage X Fenty. Той е седнал върху раменете на баща си, облечен в черен потник и боксерки. Рапърът е в същия комплект. "A$AP Rocky и RZA в Savage X Classics", гласи изявлението под кадъра в профила на компанията в Instagram.

Това е първият път, в който някое от децата на Рири и A$AP Rocky участват в рекламна кампания от линиите на своята майка. Само преди месец обаче, гордият татко позира с двете си момчета за фотографската поредица "Портети на бащинството" на Bottega Veneta от Кари Мей Уиймс.

Звездната двойка има още едно момченце - Riot Rose, който се появи на бял свят през август 2023 г. Компанията на Риана - Savage X Fenty, е основана през 2018 г. и бързо набира страхотен успех. Тя беше обявена за една от 10-те най-иновативни стилови компании за 2020 г., а към 2021 г. беше оценена на 1 милиард долара.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA