Визията на Бела Хадид за Met Gala 2020 потвърждава този тренд

Ако супермоделите не подчертаят и интерпретират най-актуалните тенденции, няма кой друг да го направи...

Може да сме в началото на нова седмица, но ние, малко или много, продължаваме да мислим за всички впечатляващи присъствия, които бихме видели на червения килим на ежегодния бал Met Gala, ако коронавирусната пандемия не беше наложила отменянето на всички големи събития.

Имайки предвид интересната и провокираща въображението тема About Time: Fashion and Duration, която имаше за цел да отбележи 150-годишнината от учредяването на мероприятието, се надяваме дори да се проведе през 2021-ва, все пак да имаме възможността да видим как звездите биха интерпретирали модата и времето, за да впечатлят Анна Уинтур и милионите модни последователи по света.

бела хадид

След като самата главна редакторка на "модната библия" и Били Портър предизвикаха потребителите на социалните мрежи да пресъздадат някои от най-иконичните визии, показвани до този момент на червения килим, Кейти Пери и Джулия Робъртс избраха да покажат своя поглед към темата, която вероятно няма да видим скоро по стълбите на музея "Метрополитън".

В Instagram гримьорът Сам Висър пък, сподели своя грим тест с Бела Хадид и показа супермоделът с бледорозов руж, ярки, бляскави устни и опушен грим. Това, което успя да ни направи впечатление, е ягодово русата перука на Бела с бретон, която виждаме както в прав, така и в къдрав вариант. Сами ще се убедите от кадрите, тя изглежда почти неразпознаваема. А това, както знаем, за Met Gala е сигурен начин да влезеш в списъка с най-добре облечени звезди.

Ягодоворусият цвят на косата със сигурност е една от най-горещите тенденции, които можем да откроим за пролетно-летния сезон, а и Бела все пак беше блондинка за известно време. Ако сте говори да експериментирате, това със сигурност е вариант, който ще предизвика УАУ ефект, дори да е временен.

ОЩЕ ОТ GRAZIA:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA