Любимите обеци на Кейт Мидълтън струват по-малко от 15 лв.

Ако случайно търсите още един повод да харесате Кейт Мидълтън, обеците ѝ за 8 долара със сигурност са такъв.

Това, че няма проблем да повтаря визиите си или да носи даден аксесоар повече от веднъж, е само един малък от хилядите същестуващи поводи хората да харесват и подражават на Кейт Мидълтън. Херцогинята на Кеймбридж неведнъж успя да ни впечатли с избора си на визии по време на последните работни ангажименти от кралския календар, осъществени онлайн.

https://www.instagram.com/p/CBEYum8lz-n/

В поредната си Zoom среща тези дни, Кейт и принц Уилям отбелязаха Седмицата на доброволците в Обединеното кралство и успоредно с разговора за "насърчаване на активното гражданство и сближаване на общността", Мидълтън отново успя да привлече погледите към себе си с обеци, които струват точно 8 долара. Twisted Circle Drop са прост, но елегантен аксесоар, който добавя щипка блясък, дори към най-простата и изчистена визия.  

65

Кейт носи обеците и при посещението си в Ирландия през март, но, напълно необяснимо за нас, те все още са налични и могат да бъдат открити ТУК. Странно, имайки предвид, че всичко, до което дамите от кралското семейство се докоснат, обикновено се изчерпва за секунди.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA