Животът на Селена Гомес в 15 визии

Музикалната суперзвезда знае, че стайлингът ѝ не е бил перфектен, но прави всичко възможно, за да се превърне в модна икона.

"О, нервна съм. О, лошо е", споделя Селена Гомес в ново видео от поредицата Life in Looks на американския Voguе.

Талантливата изпълнителка застава пред обектива на модната Библия, за да коментира някои от най-иконичните си (и някои не чак толкова добри) попадения през последните години.

Началото e визия от 2007 г. с типичните за онзи момент тесни дънки и бели ботуши. "Мислех, че съм толкова готина, хора", разкрива тя, уточнявайки, че си спомня отлично първият път, в който изпитва желание за висша мода - по време на снимките на сингъла "Love You Like a Love Song".

Кариерата на Селена тръгва стремглаво нагоре след времето, прекарано в редиците на Disney и напълно логично, търсенето на женствеността не е минало съвсем без проблем. "Спомням си първият път, в който се почувствах като жена. Много се колебаех заради теглото си, защото помня, че просто не се чувствах добре в него."

Именно на сцената обаче се случват някои от нейните най-добри fashion моменти. Като кристалното боди, което Гомес носи по време на турнето за албума си Revival от 2016 г. "Няма да лъжа, Бритни Спиърс го вдъхнови с Toxic". 

С течение на времето суперзвездата започва да влага и повече мисъл в стайлинга си. Официалният клип на сингъла "De Una Vez", който я връща към нейните мексикански корени, е точно такъв пример. "Чувствам се съвсем различно, когато говоря на испански. Може да не го говоря свободно, но никога не забравям откъде съм дошла. Наистина е важно да прегърнете тези моменти чрез модата и музиката", съветва тя.

Повече може да видите в самото видео.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA