Новата капсулна колекция бански на Селена Гомес е ПОЖАР

Горещо, по-горещо, още по-горещо, най-горещо... Селена Гомес в новата си колаборация с La'Mariette.

Селена Гомес обединява сили с приятелката си Тереса Мингъс и нейния бранд La'Mariette за нова капсулна колекция бански костюми.

Линията, която вече е на пазара, "е свързана с приобщаването, body positivity движението и фактът, че всички тела са красиви", а основните модели в нея са шест - две горнища, две долнища, цял бански и саронг в тематични принтове.

"Благодарна съм, че имам възможността да отпразнувам начинанията на приятелите си", споделя самата Селена заедно с няколко горещи кадъра от рекламната кампания, в които тя позира с моделите. "Това, което харесвам в марката е, че почита жените, които обичат телата си безусловно. Надявам се, че ще ви хареса толкова, колкото и на мен."

57

"Принтът с аура е вдъхновен от Селена, защото нейната аура блести ярко във всичко, което прави. Искаме хората да покажат най-автентичното си Аз", коментира креативният екип на бранда в официално изявление.

Това не е първият път, в който Сел облича модел на La'Mariette. Миналото лято тя сподели снимка, на която носи син бански, показващ белега от бъбречната трансплантация преди няколко години.

"Спомням си, че когато ми присадиха бъбрек, в началото беше много трудно да покажа белега си. Не исках той да бъде на снимки, затова носех неща, които да го прикрият. Сега, повече от всякога, се чувствам уверена в това коя съм и какво съм преживяла, и се гордея с това", разкрива тя тогава.

Продуктите от линията варират между 49 и 119 долара. Вече са онлайн на la'mariette.com.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA