Педро Паскал взриви червения килим на Met Gala и всички в интернет

Направи го с палто Valentino и краката си, които показа заради чифт черни шорти.

Фотография: Profimedia

Още преди "The Last of Us" да се превърне във феномена, в който се превърна, Педро Паскал беше категоричен фаворит. След умопомрачителния успех на шоуто обаче той изхвърли всички други възможности претенденти за титлата и вечерта на тазгодишната Met Gala не е изключение.

Педро Паскал

Педро Паскал

Актьорът направи дебюта си на голямото събитие и предизвика истински фурор, когато застана пред обективите на фотографите с аутфит Valentino.

Той включваше обемно яркочервено палто, гръндж ботуши и... чифт черни шорти, които се оказаха героите на вечерта. За да бъде завършена визията, разбира се, имаше високи черни чорапи, елегантен мустак и прибрана, лъскава коса.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ВСИЧКИ ЗВЕЗДИ, КОИТО МИНАХА ПО ЧЕРВЕНИЯ КИЛИМ НА MET GALA

Педро Паскал

Ако вие също сте на мнение, че Паскал е категоричният "Internet daddy" - роля, която самият той харесва и цени високо, забелязали сте, че напоследък експериментите му с различни high fashion брандове са неочаквани. И ако риск печели, риск губи, при него задължително печели. Особено на събитие като Met Gala, което предполага "екстра" отношение, но може да предложи и доста скучни стайлинг избори.

В началото на година немалко хора направиха заключението, че сме стигнали "връх" по отношение на Педро Паскал, но така като гледаме, май дори не сме започнали изкачването към него.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA