Диамантите на Дуа Липа струват повече от 10 милиона долара

Спиращото дъха колие на Tiffany & Co. допълни архивния модел от Chanel, който звездата избра за червения килим.

Фотография: Profimedia

Дуа Липа пристигна на червения килим на Met Gala като един от тазгодишните домакини на събитието и съпътстващата го изложба - "Karl Lagerfeld: A Line of Beauty".

Изпълнителката на "Levitating" заложи на архивен модел Chanel в черно и бяло, който Клаудия Шифър носи при представянето на есенната couture колекция през 1992 г.

Дуа Липа

Откъдето и да го погледнем, макар да обожаваме Дуа и роклята все пак да ѝ стои прекрасно, изборът е класически, може би наистина близо до естетиката на Кайзера. Затова и вниманието на всички се насочи към умопомрачителното Legendary diamond колие на Tiffany & Co.

Бижуто разполага с повече от 100 карата и отдава почит на иконичната огърлица в жълт цвят, останала в историята на марката.

Дуа Липа

ОЩЕ ОТ GRAZIA: НАЙ-ДОБРИТЕ BEAUTY ВИЗИИ НА ТАЗГОДИШНАТА MET GALA

128.54-каратовият оригинал е открит в Южна Африка през 1977 г. и след няколко години е оценен на 30 милиона долара. Само четири дами са имали честта и привилегията да го носят - Мери Уайтхаус, Одри Хепбърн, която се появява с него през 1961 г. за момент от промотирането на "Закуска в Тифани", Лейди Гага, която допълва визията си за Оскарите през 2019-а, и Бионсе, която го сложи около врата си преди две години за мащабна кампания на бранда.

Новият, още по-свеж и съвременен вариант на бижуто със сигурност помогна на Дуа да се нареди до звездите на вечерта. Запознати вече коментират, че този модел със сигурност струва повече от 10 милиона долара. Ще се престорим, че сме изненадани.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA