Новата любима рокля на Кейт Мидълтън струва точно 19.99 лв.

За последния си публичен ангажимент херцогинята на Кеймбридж се спира на напълно достъпна рокля, с която можем да се сдобием веднага.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 02 септември 2020

Неведнъж сме се възхищавали на стила на Кейт Мидълтън, но херцогинята на Кеймбридж не спира да ни дава поводи да го правим. След като вече установихме, че любимите ѝ обеци струват по-малко от 15 лева, нямаше друг начин да продължим напред, освен ако не следим всички нейни стилни проявления. 

По време на последния си Zoom разговор, който провежда през уикенда, съпругата на принц Уилям обявява предстоящия си фотографски проект Hold Still, за който дебютира с повече от достъпна рокля.

https://www.instagram.com/p/CEgbkyuF2AW/

Говорим за зелена рокля с флорален принт от Zara, която в момента е на разпродажба и се предлага само за 19.99 лв. Да, точно така! Цветната миди рокля с V-образно деколте се отличава с къс ръкав, еластична лента на колана, подплата и убийствена цена. Моделът е част от колекцията Join Life, която използва най-малко 50% фибри, получени от дървета в устойчиво контролирани гори.

587

По време на разговора Кейт представи журито за фотографския си проект, който цели да заснеме портрет на нацията във Великобритания и всичко, през което тя преминава по време на пандемията.

"Исках да кажа огромно благодаря на всички, които са участвали", споделя Мидълтън. "И да изразя голяма благодарност към колегите съдии, чието време ценя изключително много, заедно с отдадеността, която те проявиха към проекта." Проектът, сам по себе си, е достатъчно впечатляващ, но визията, с която бъдещата кралица на Великобритания го представи - още повече.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA