Рокля или риза? Правилният отговор е И ДВЕТЕ!

Вечният любим модел на холивудските дами носи комфорт, ефирност и завидно усещане за лекота.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 02 април 2021

Коя е първата ви асоциация с думата "пролет"? Слънце? Разходки? Свежест? Настроение? Истината е, че тук няма правилен отговор, защото всеки гледа на света през собствената си призма, което пък често го прави повече от интересно място за живот. (Съжаляваме, Илън Мъск, ще трябва да поработиш върху Марс.)

Пропускайки дълбоките екзистенциални разсъждения, провокирани от огромния обем от време, прекаран вкъщи, всички се гмурнахме с главата напред в пролетта и започнахме да освежаваме не само съзнанието, но и гардеробите си.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: STYLE GUIDE - СИЛАТА НА ЦВЕТЯТА

А когато става дума за топлото време, дрехите ни се нуждаят от ефирност, лекота и практичност - абсолютно постижима цел, благодарение на роклите, които всъщност са ризи. Достатъчно широки и дълги, за да бъдат удобни, перфектно съчетаващи се с кожено яке и чифт слънчеви очила и най-бързият отговор на въпроса "Какво да облека днес?", когато часовникът сякаш се движи по-бързо от нормалното.

Меган Маркъл, Хейли Бийбър и Памела Андерсън са само малка част от звездните примери, които ще откриете в галерията по-горе. Останалото оставяме на въображението ви.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA