Унисекс маратонки от Бионсе и Adidas? И още как!

Музикалната дива и Adidas представят една нова колаборация, която ще разбие стереотипите в модната индустрия.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 18 декември 2019

Спокойно можем да кажем, че всяко нещо, до което се докосне Бионсе, е огромен успех. През 2016 г. певицата създава своя моден бранд IVY PARK, който мигновено се превръща в истински хит. Само няколко месеца след появата на sportswear линията на пазара, изпълнителката купува 100% от собствеността на компанията и се превръща в една от най-младите жени (и единствената от афроамерикански произход!), които притежават пълните права над спортна компания за облекла. „Майка ми възпита в мен идеята, че креативността започва с малко вяра, с това да кажем на страховете ти, че не са позволени там, накъдето си се насочил", споделя Бионсе в ново интервю, няколко дни преди да обяви новата си колекция в партньорство с Adidas.

55

„Обичам да експериментирам с модата, да смесвам спортното с елегантното, дори мъжкото с дамското", споделя изпълнителката на Halo

Със серия от публикации в социалните мрежи Queen Bey показа част от новата IVY PARK линия, която ще съдържа обувки, облекло и аксесоари. Сред кадрите забелязваме обеци, които съчетават логото на IVY PARK и това на Adidas, както и бели обувки с цветни акценти. Цялата колекция ще бъде полово неутрална, имайки предвид големия интерес, както от жените, така и от мъжете през последните няколко години. Пред ELLE певицата споделя: „Начинът, по който мъжете възприеха бранда, е един неочакван подарък.

224
Уважавам красотата на полово неутралните дрехи и разбиването на модните стереотипи." Звездата разкри, че колекцията е вдъхновена от личния ѝ стил, но е допълнена, за да може да включва по нещо за всеки. „Обичам да експериментирам с модата, да смесвам спортното с елегантното, дори мъжкото с дамското", споделя изпълнителката на Halo. Бионсе изповядва философията на един от най-големите спортни брандове, който ще лансира линията на 18 януари. Нямаме търпение!

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA