Дуа Липа е звездата на Puma & we love it

Изпълнителката на Levitating застава пред обектива на Марио Соренти, за да вдъхне живот на новите Puma Mayze.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 09 април 2021

Още през ноември миналата година творческият екип на Puma обяви Дуа Липа за новия си глобален посланик. Сега е време е и за нейната първа рекламна кампания.

Любимата ни изпълнителка застава пред обектива на великия Марио Соренти, за да представи маратонките с палтформа Mayze. "Развълнувана съм да започна пътуването си със семейството на Puma. Те винаги са били много креативни и отворени като партньори. Наистина нямам търпение за следващите ни няколко проекта", споделя самата Липа. 

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ДУА ЛИПА - МОМИЧЕТО, КОЕТО ДОЙДЕ, ЗАПЯ И ПОБЕДИ

Въпреки че на червения килим често спира дъха с бляскави визии по тялото, в ежедневието си Дуа залага именно на комфорта. "Особено по време на локдаун, това е задължително. Все още може да се обличаме, а ако обуем чифт маратонки, може да танцуваме цяла вечер."

Кадрите от рекламната кампания първо се появиха именно в нейния официален Instagram акаунт, където тя обеща "още вълнуващи изненади". Mayze излизат на пазара и онлайн следващия петък, 16 април, а ние сме сигурни, че ще виждаме Дуа доста често с тях занапред.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA