Надеждата отблъсква омразата в новата колекция на Balmain

Оливие Рустейн представи есенно-зимната перспектива на марката, която някак резонира с ужасяващата реалност.

Новата есенно-зимна колекция на Balmain гледа към бъдещето и лавира умело между острия, дързък и мъжествен външен вид, докато от другата страна са меките, женствени и страшно фини черти.

Моделите се качиха на котешката пътека с дрехи, наподобяващи подплатена броня. Видяхме пера, дантела, черно, бяло, металик силуети по тялото, лавандула, гладиаторски сандали с висок ток и ботуши до бедрата. Видяхме и страхотните кожени якета и шикозни блейзъри, които се превърнаха в запазена марка на бранда.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: СУПЕРМОДЕЛИТЕ НА 90-ТЕ СЕ СЪБРАХА ЗА РЕВЮ В ПАМЕТ НА ВЪРДЖИЛ АБЛО

"Наясно сме, че днес в света се случват по-важни неща. Трудно е да се съсредоточим върху подиума и дрехите, докато слушаме с натежало сърце последните новини. Нашите мисли и молитви са с украинците", споделя Оливие Рустейн в официалните бележки към шоуто.

Креативният директор на марката казва още. "Тези предложения не бяха замислени като директен отговор на ужасяващата инвазия. Никога не бих посмял дори да си помисля да сравня страданието, което те преживяват в момента с проблеми, които имах в социалните мрежи. И все пак, докато гледаме новините, моят екип и аз имаме предвид посланието на тази колекция: обединени в солидарност, можем да разчитаме на силата на надеждата и истината, за да отблъснем омразата, лъжите и агресията."

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA