Кожените якета, които може да носите през цялата зима

Има модели, които ще ви осигурят модерен уют през целия сезон.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 11 януари 2023

Видяхме завръщането на якето бомбър тази есен, но когато навлизаме в най-студената част от зимата е време да сменим тези тънки якета с техния много по-топъл братовчед, авиаторското кожено яке

Традиционният модел е изработен от кожа отвън и пух отвътре, за да поддържа топлината на пилотите по време на Първата световна война.

От тогава до сега, кожените якета са се превърнали в модерно връхно облекло, което трябва да присъства във всеки гардероб.

vbn

Авиаторското яке има история, която датира от 1917 г. и от тогава дизайнерите намират все по-съвременни начини да си играят с неговите вдъхновени от войната детайли. Те често смесват различни материали и създават нови силуети, за да може всеки да намери своя модел и да го вкара в своя стил.

Независимо от всичко, има нещо общо, което всички кожени якета притежават - това, че всяко е истинска инвестиция, за която няма да съжалявате. Подбрали сме най-интересните модели, които изглеждат стилно, красиво и уютно в студена зимна вечер.

жбн

КЛАСИКА В ЦВЯТ ВИНО

Огромната и свободна форма се завърна от миналото и започна да се носи дори и с елегантни рокли и обувки. С по-свободна кройка и много детайли с катарами и ципове, този модел може да се носи както с дънки и боти, когато сте в грънч настроение, така и за официален повод.

Ако искате да избягате от черния цвят, бордото е идеалният вариант за красив зимен цвят. За да има акцент модела ви, може да изберете бял цвят на яката.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: КОЖЕНОТО ЯКЕ ВИНАГИ ЩЕ НАМИРА МЯСТО В ГАРДЕРОБА НИ

фжгбхн

КЛАСИЧЕСКИ МОДЕЛ ОТ СТАРИТЕ АРХИВИ

Вдъхновено от Джеймс Дийн, това яке носи полъха на отминалите кънтри дни. Сигурни сме, че няма да се уморите да го носите - заради свободната форма, която ще бъде акцент на аутфита ви, кремообразния пух, който има и заради дънковата кройка, на която наподобява. Ние се влюбихме, а вие?

КЛАСИЧЕСКО АВИАТОРСКО ЯКЕ

Класическият модел никога няма да излезе от мода. За да сме напълно честни, смятаме, че всяка дама трябва да има по един такъв модел в гардероба си. Ако сте привърженици на веган модата, може да изберете модел от изкуствена, но добре изработена кожа, както и да изберете пух за вътрешен плат като допълнителен акцент.

Дали ще се разхождате из града или ще го облечете върху официалната си вечерна рокля няма значение, защото това е онова яке, което си трува инвестицията.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: КАК ДА НАМЕРИМ ИДЕАЛНОТО МЪЖКО ПАЛТО?

МИНИМАЛИСТИЧЕН И ИЗЧИСТЕН МОДЕЛ

С този модел, аутфитът ви със сигурност ще бъде 10 от 10. Особено за любителите на eстетичните и изчистени визии. Кафявата кожа дава на визията уют и стил както в града така и по време на пътуването ви извън града и дори в планината. За създаването на добър аутфит няма да ви трябва много време, защото красивите и качествени материали са всичко, от което имате нужда тук. 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA