Beauty тайните на Ана де Армас включват мед и бира

Пригответе се да накиснете косата си в бира, ако искате да добиете поне малко от кубинския чар на актрисата.

Говорете, каквото искате, но Ана де Армас изглежда страхотно.

Когато е у дома, бъдещето момиче на Бонд предпочита почивка от грима и оставя кожата си да бъде "много щастлива". Повечето мигове, прекарани между четирите стени вкъщи за нея изглеждат така: "Имам време да измия лицето си, да приложа серум, хидратиращ крем и маска за лице. Виждам и усещам разликата, когато положа грижа", споделя тя пред InStyle.

"Остарявайки, осъзнах колко важно е това. Когато снимам филми, нося тежък грим пет месеца подред. След това кожата ми е щастлива", казва още Ана. Именно особената ситуация обаче я кара да очаква подобни мигове с нетърпение. "Липсва ми енергията в стаята, когато се подготвят за нещо. Обичам моя стилист, фризьор и грим екип. Пускаме музика, изпиваме чаша шампанско и се забавляваме", а сега "просто слагам червено матово червило и обикалям вкъщи с прахосмукачката."

Въпреки че има завидна естествена красота, още в ранните си тийнейджърски години де Армас използва различни трикове, за да си гарантира блестящия външен вид. "Спомням си как накисвах косата си в бира, преди да отида на плаж. Правех го, за да получа естествени, красиви акценти, докато лежа на слънце. Веднъж дори сложих мед, защото е овлажняващ, но измиването беше ужасно."

7

Междувременно, също като доста други звезди, Ана чака връщането на света към предишния му ритъм на действие, за да може да ни зашемети с участието си в 25-ия филм за Бонд, както и в биографичната лента за живота на Мерилин Монро, но най-важното за нея продължава да бъде бягането от стереотипите. "В историята има много латиноамерикански жени, които са правили невероятни неща, а хората просто не знаят за тях. Искам да направя тези жени известни, вместо просто да остана на повърхността."

Убедени сме, че тя вече е доста далеч от повърхността. В Deep Water, ако трябва да сме по-точни. See what we did here?

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA