10 топ идеи за прически и маникюр през 2022 г.

Отмятаме коса и поглеждаме отблизо тенденциите, които ще завършат иначе перфектната ви визия през следващите месеци.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 16 януари 2022

Фотография: Pexels

Спазвате ли ревниво всички тенденции, продиктувани от звездите, модните дизайнери и хората около тях? Ако отговорът е по-скоро "да", то нека си поговорим за маникюра и прическите на 2022-ра.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: МАНИКЮР, ДОСТОЕН ЗА АБСОЛЮТНО ВСЕКИ INSTAGRAM АКАУНТ

ПРИБРАНА В КОК, НО ПУСНАТА В КИЧУРИ

Вярно, че е трудно да копираме Джей Ло, но този абсолютно съвършен wet look е вашето решение за всички изискани поводи през 2022 г. Загладете косата си, приберете я в кок, но оставете няколко дълги кичура да преминават елегантно пред лицето.

КОЛКОТО БЛЯСЪК МОЖЕТЕ ДА ПОНЕСЕТЕ

Не е като блясъкът при маникюра да е съвсем нова тенденция, но тази година определено ситуацията ще се хареса на Мечо Пух, защото колкото повече блясък сложите, толкова по-бляскави ще бъдете. Превод: не прекалявайте с останалата част от аутфита.

БРЕТОН + ОБЕМНИ ВЪЛНИ = ВНЛ

2021-ва сякаш възроди любовта към бретона, но не забравяйте, че той е специфичен тип изкуство, който е по-добре да оставите в ръцете на професионалист. Поискайте и обемни вълни. Щом Зендея го носи така, кои сме ние да спорим?

ЦВЕТНО, ПО-ЦВЕТНО, ОЩЕ ПО-ЦВЕТНО

И тази тенденция имаше място във вижданията за последната година, но сега ще я приемем още по-цветна, още по-шарена и с още повече стикери, принтове и малки рисунки. Точно така, различен вариант на всеки пръст.

БОБ С ПОВЕЧЕ ДЪЛЖИНА

Кортни Кардашиян пречупи вижданията за традиционния боб и направи иначе късата прическа с дължина до под брадичката, изключително trendy. Чудесен вариант, ако лицето ви е по-дълго и с по-изразени черти. Така ще му направите комплимент, но няма да изглеждате като яйце.

НЕЖНО И СЕМПЛО? ДА, НЕЖНО И СЕМПЛО

В пълен противовес с горните предложения за маникюр, това е go-to изборът, ако обичате по-семплата и изтънчена перспектива. Интересната комбинация между френски и традиционен маникюр изглежда още по-страхотно в бяло и розово.

ЗАД УШИТЕ, НЕ САМО ЗА СНИМКИТЕ

Технически, това не е специален вид прическа, но напоследък виждаме доста знаменитости, които носят косата зад ушите си. Истината е, че така откривате по-голямата част от лицето и автоматично насочвате вниманието към прекрасните си скули.

СИНИЯТ ЦВЯТ НЕ ОЗНАЧАВА МОРЕ

Асоциацията с красивите вълни и морските хоризонти не бива да ви спира да се насочвате към синия маникюр и преди края на юни. Бебешкото синьо изглежда страхотно, но пробвайте по-ярък нюанс. Няма да съжалявате! Наистина.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: BEAUTY СЪВЕТИ ЗА КОСАТА И КОЖАТА ПРЕЗ ЗИМАТА

ЕСТЕСТВЕНИЯТ ВИД Е НАЙ-ЛОГИЧНИЯТ ИЗБОР

Копирайте това предложение на София Ричи в дните, в които не ви се занимава с абсолютно нищо, още повече с прически. Просто пуснете наскоро измитата си (желателно е) коса и я оставете в натурален вид. Сложете чифт слънчеви очила и сте готови.

ПО-ФРЕНСКО ОТ ТОВА, ПРОСТО НЯМА НАКЪДЕ

Френският маникюр винаги е актуален, но особено през тази пролет, френската част от всеки нокът ще бъде в различен цвят. Нашите предложения са бяло, розово, червено, лилаво и изключително светло оранжево.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA