Знаете ли как да се грижите за кожата на ръцете си?

Първата стъпка е правилният продукт, който да стане неразделна част от ежедневната ни beauty рутина.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 17 февруари 2022

Увредената кожа на ръцете всъщност е стадий на сухота, при който състоянието ѝ е значително влошено. И макар да е широко разпространен, този проблем се пренебрегва често както от жени, така и от мъже, на всяка възраст.

Редица фактори могат да повлияят негативно на ръцете - честото почистване с препарати, определени екстремни климатични условия, хронично или алергично кожно заболяване, а в настоящия глобален контекст и употреба на дезинфектанти, които допълнително влошават бариерната функция на кожата. Вследствие на това и на дългогодишната си експертиза в областта, екипът на BIODERMA разработи нова облекчаваща и възстановяваща грижа, специално за ръцете.

57

Новият балсам Cicabio Mains е с незабавно и дълготрайно действие. Веднага след нанасяне той предпазва и облекчава, а в дългосрочен план укрепва кожната бариера и подпомага естествения процес на заздравяване на кожата. Приоритетното използване на биомиметични съставки с перфектен афинитет към кожата пък гарантира много добра толерантност.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: SOS BEAUTY СЪВЕТИ ЗА КОЖАТА И КОСАТА ПРЕЗ СТУДЕНОТО ВРЕМЕ

57

Комбинацията от хиалуронова киселина и биомиметични липиди създава изолираща биомиметична бариера, а Омега 9 киселините от масло от ший укрепват кожната бариера.

Формулата му е подходяща за възрастни и деца над 3 години - както за домашна, така и за професионална употреба. Cicabio Mains се нанася върху чисти и сухи ръце толкова често, колкото е необходимо. Достатъчно, за да го превърнете в продукт от първа необходимост.

Фотография: Pexels, PR

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA