Джони Деп се завърна за Dior Sauvage

Актьорът подписа договор за рекордните 20 милиона долара.

Ася Иванова
Ася Иванова 09 септември 2023

Фотография: Profimedia

Джони Деп циментира позициите си, завръщайки се като лице на Dior Sauvage.

Тази година компанията поднови договора си с него, като му плати рекордната сума от 20 милиона долара. Договорът на Джони Деп е по-скъп от този на Робърт Патинсън за реклама на парфюм Dior Homme (12 млн. долара) и на Брад Пит за реклама на Chanel No. 5 (7 млн. долара).

В нова реклама, продължаваща почти 30 секунди, Деп може да бъде видян да се завръща като момче от плаката на Sauvage. Това съвпада със завръщането на холивудската звезда на големия екран след тажката съдебна битка с Амбър Хърд. Той триумфира на кинофестивала в Кан с френската лента "Фаворитката", където бе посрещнат със 7-минутни овации. 

В клипа, наречен The Call of The Blazing Sun of Savage Eau de Toilette, Деп може да бъде видян да рецитира поезия, както и да се мотае край пустинен пейзаж. Типично за него, нали?

"Никога не съм бил по-трогнат или по-горд от тази подкрепа. Никой не прави това и фактът е, че Dior го направи. Благодаря на всеки един човек, участващ във вземането на решението да ми се довери и да остане с мен през целия път от дъното до върха и обратно. Завинаги ще им бъда длъжник. Завинаги ще бъда лоялен", заяви Деп преди време, когато от компанията бяха сред малкото покрепили го в скандала с бившата му съпруга Амбър Хърд.

 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA