Изборът на подходящ нюанс фон дьо тен вече е по-лесен

Под "по-лесен" имаме предвид наистина, наистина лесен.

16 ноември 2021

Наскоро коментирахме значението на чистата красота и мисля, че заедно стигнахме до следния извод. Към момента няма нещо по-чисто и… по-красиво от нея. Шегата настрана, удовлетворяващо е да знаем, че продуктите, които нанасяме върху лицето и тялото си се грижат не само за нас, но и за околната среда.

Първата стъпка в постигането на съвършената грим визия обикновено зависи от търсения финален резултат, но някъде там в началото е фон дьо тенът. И ако само при споменаването му, в главата ви изплува неистово търсене измежду десетки хиляди различни тонове и марки, проявете спокойствие и търпение, защото правилното решение не е далеч.

57

Нас, ако питате, то е адаптиращият се фон дьо тен BELL HYPOAllergenic, който се слива с тена на кожата и бавно преминава от бял крем към фон дьо тен.

Това е възможно, благодарение на съдържащите се в него многослойни сферични зрънца с пигменти. Когато формулата се разнася по кожата, зрънцата се пукат и цветът се освобождава, а леката му приятна консистенция е наистина дълготрайна, дори когато се налага да носим маска за по-продължителен период от време.

57

Както не е никак трудно да се досетите, фон дьо тенът е подходящ за чувствителна и склонна към алергии кожа. Продуктът е дерматологично тестван и с отлична поносимост, изцяло произведен в съответствие с концепцията за чиста красота. Без циклични силикони, аромати, алкохол, минерални масла, глутен, лактоза, PEG, етаноламин. 100% веган!

Същото важи за всички попадения от линията HYPOAllergenic – те са без аромати, но съдържат витамини, натурални восъци и растителни масла. Подходящи са за ежедневен, но и за вечерен грим.

Открийте вашите фаворити в избрани магазини dm и онлайн на taotastore.com.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Фотография: unsplash.com, pexels.com 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA