Хранете тялото си, но хранете и кожата си

Ще го кажем с други думи. BIO:VÉGANE SKINFOOD е решението за всички хора с комбинирана кожа.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 28 септември 2022

Истината е, че здравият и блестящ външен вид е резултат от правилна грижа за кожата, особено когато тя не е суха или мазна, а комбинирана.

За съжаление, този тип текстура изисква още по-специфична skincare рутина, но концепцията на BIO:VÉGANE SKINFOOD е лесна, ефективна и подходяща за beauty ентусиастите, които задължително отделят внимание на тялото и кожата си.

Брандът е 100% био, веган и Natrue®-сертифициран, а в основата на продуктите му залягат суперхрани като годжи бери, асаи, боровинка и зелен чай. Антиоксидантният им ефект защитава кожата от свободните радикали, укрепва нейните естествени защитни функции и осигурява натурална подхранваща грижа.

фгхй

Фотография: Pexels.com

Плодовете асаи, например, произхождат от Бразилия и са истинска енергийна бомба за кожата. Те са с високо съдържание на антиоксиданти и се борят ефективно с увреждащите клетките свободни радикали, причинени от стреса, слънцето и вредните околни влияния.

В допълнение, съдържащите се в продуктите минерали, витамини и основни мастни киселини също имат благотворно и енергизиращо действие.

цфжгбхн

BIO:VÉGANE БИО АСАИ ИЗМИВАЩ ГЕЛ

Измивният продукт от серията може да се ползва сутрин и вечер. Той почиства грима и замърсяванията, премахвайки излишния себум и създавайки усещане за чиста и свежа кожа без неприятно опъване. Редовното му действие изглажда структурата на кожата и я подготвя идеално за последващата грижа.

фгхйк

BIO:VÉGANE БИО АСАИ 24-часов КРЕМ

Този 24-часов крем, освен че може да се ползва както сутрин, така и вечер, предпазва кожата от загуба на хидратация, стимулира обновяването на клетките и неутрализира сивкавия тен. Идеален за комбинираните кожи, които жадуват матиране и свиване на порите, укрепване на хидро-липидния слой, подхранване на кожата и защита от свободните радикали.

жфгбхнйм

BIO:VÉGANE БИО АСАИ SOS ФЛУИД ПРОТИВ ПЪПКИ

Най-накрая подходящ продукт срещу индивидуално третиране на пъпки, черни точки и замърсявания с мигновен ефект. И всичко това през нощта!

Флуидът има ефективната двуфазна формула, третираща целенасочено пъпките до пълното им изчезване. Пудра-фазата съдържа цинков оксид, който изсушава проблемната зона, а дезинфекциращата течна фаза с екстракти от суперхраната асаи, магнолия и корен от женско биле, предотвратява появата на нови замърсявания и успокоява зачервяванията.

Важно е да разклатите добре преди употреба. Нанасяйте вечер, след почистване, върху проблемните зони. На сутринта измийте, тъй като продуктът оставя защитен бял слой.

гхй

BIO:VÉGANE БИО АСАИ ЛИСТ-МАСКА

Както всички маски, и тази е концентрирана върху активните съставки от 24-часовия крем. Използвайки я, ще видите моментално енергизиране и освежаване на кожата с равномерен тен. Матира кожата, видимо изглажда структурата ѝ, осигурява интензивна хидратация без лъщене и балансира производството на себум.

Поправете ни, ако грешим, но казаното дотук не звучи ли като сбъдната мечта?

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA